Vlaamse tv-series mét korting: 1 + 1 gratis

Vlaamse tv-series mét korting verkrijgbaar bij Bol.com. Daar geldt op 27 boxsets nu: 1 + 1 gratis. Denk dan aan Spitsbroers, Cordon, maar ook Chaussee D’Amour. Ik vind die dvd-boxen altijd erg aan de prijs, dus dit is een hele leuke actie om alvast je cadeau voor Sinterklaas (of verjaardag) te scoren.

Hoelang de actie nog duurt, durf ik niet te zeggen. Dus ik zou zeggen: onderneem snel actie. Nu heb ik een aantal van deze series al gezien, dus ik deel mijn favorieten met je. Op mijn verlanglijstje staat sowieso Chaussee D’Amour. Daar heb ik echt zoveel goede verhalen over gehoord.

Twee series springen er absoluut uit in dit overzicht: Marsman en Tytgat Chocolat. De ene gaat over autisme en in de andere serie spelen zelfs jongeren met het syndroom van Down mee. Ik heb ze allebei op Eén gezien, maar zou ze zo nog een keertje bekijken.

Over Spitsbroers heb je natuurlijk al van alles op deze site kunnen lezen. Beide seizoenen doen mee aan deze actie. Heb je dus alle twee de seizoenen voor de prijs van één. Absoluut een aanrader.

Wat zo leuk is aan deze actie is dat er ook relatief nieuwe boxen in zitten. Zo zat ik aan de buis gekluisterd bij Zie Mij Graag (het tweede seizoen start bijna), heb ik het bijzondere verhaal van de Amigo’s vol verbazing gekeken en natuurlijk was er ook eindelijk Cordon 2. De Bunker vond ik ook erg goed. Ik zit nog steeds op het tweede seizoen te wachen. Wanneer die uitgezonden gaat worden, is nog niet bekend.

Safety First is ook zo’n serie waar wij hier thuis helemaal weg van zijn. We liggen continu dubbel. Al kun je je ook wel wat ongemakkelijk voelen door het gedrag van Dirk. Seizoen 1 en 2 zitten in de actie. Wil je nu meer lezen over deze serie, klik dan hier. Ik schreef er namelijk al verschillende keren over. Ze hebben bijvoorbeeld ook een echte Safety First Film.

Een serie als Eigen Kweek heb je niet in Nederland. Ja, het lijkt misschien qua verhaal wat op Hollands Hoop, maar de uitvoering is echt zo ander. Hartstikke spannend, maar je zult tijdens het kijken ook heel wat lachen. Bijvoorbeeld om het steenkolen Engels dat ze spreken tegen de Thaise dames die voor de liefde naar Vlaanderen zijn gekomen.

En wat dacht je van Clan (wát een verhaal!), Vossenstreken (een politie-serie, maar dan anders), Amateurs (met een indrukwekkende cast), Biker Boys (hilarisch!), Nieuw Texas (daar moest ik wat in komen) en Voor Wat Hoort Wat (mooie mix van jong en oud Vlaams talent).

Er zitten ook verschillende boxen van De Kotmadam bij, maar die ken ik zelf ook niet. Dat zo’n serie zoveel seizoenen heeft, zegt volgens mij wel wat. Toch trekt het verhaal mij persoonlijk niet. Wat vind jij?

Kulderzipken heb ik volgens mij vroeger wel eens gezien, maar dat weet ik niet zo goed. Deel 1 en 2 zitten in ieder geval in de actie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 oktober 2018 /