Cordon kijken vanuit Nederland doe je zo

Cordon wil je natuurlijk niet missen. Maar hoe kun je het tweede seizoen vanuit Nederland kijken, terwijl het op de Vlaamse commerciële zender VTM wordt uitgezonden. Dat is heel simpel; download de VTM-app of ga naar de website van VTM. Hier kun je je vervolgens registreren en vanaf dat moment kun je kijken.

Je hebt dan twee keuzes om Cordon te volgen. Zo kun je vanavond meteen live inschakelen als het tweede seizoen van start gaan. Heb je dan al iets anders gepland staan, dan kun je de uitzending ook terugkijken via de gemist optie. Hier zijn zelfs de afleveringen van het eerste seizoen nog te bekijken.

Vind je het maar niets om Cordon op het kleine schermpje van je mobiel, tablet of pc te kijken, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de serie op tv te kijken. Heb je zo’n Smart-tv met internetaansluiting, dan kun je de pagina van VTM natuurlijk gewoon openen. Heb je dat niet, dan moet je gewoon eventjes geduld hebben. Fox heeft namelijk aangegeven dat zij Cordon voor de Nederlandse fans ook uitzenden; helaas zal dit pas in december zijn.

Cordon kijken: lees dit ook:

Ben jij een fan van Cordon én wil je helemaal klaar zijn voor het tweede seizoen? Lees dan ook deze berichten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2016 /