Axel Daeseleire speelt naïeve toerist in Axel Opgelicht

Axel Daeseleire speelt de naïeve toerist in een nieuw seizoen van Axel Opgelicht. Nee, het gaat hier niet om een comedy of om een spannende actieserie, maar om een reality show waarbij acteur Axel Daeseleire zes weken lang uitgerust met een arsenaal aan verborgen camera’s de straat op gaat. Hij laat zich deze keer gewillig in de val lokken in Londen, Praag, Mumbai, Havana, Barcelona en Sint-Petersburg. De show is vanaf maandag 5 september 20.35 uur op VTM te zien.

Al deze bestemmingen zijn hot en populair. Maar de musea, de stranden, het nachtleven en de shoppingcentra hebben ook een duister kantje. Want waar veel toeristen komen, komen ook veel oplichters. En ze hebben elk hun manier om met sluwe listen geld af te troggelen van vakantiegangers. Axel Daeseleire probeert deze leugenaars en bedriegers te ontmaskeren.

Axel Daeseleire vertelt: “Ergerlijk hoe deze leuke en swingende steden verziekt worden door criminelen die er op uit zijn om mensen hun zuurverdiende vakantie te verknallen met sluwe trucs en louche praktijken. Maar jammer genoeg zullen er altijd en overal oplichters zijn. Daarom ga ik nog eens op pad om hun werkwijze bloot te leggen en toeristen een goed gemeend advies te geven.”

Dit programma levert tips en tricks op die voor je reis even noodzakelijk zijn als een Lonely Planet reisgids en zonnecrème. Voor het nieuwe seizoen van Axel Opgelicht werkt VTM samen met productiehuis Lecter Media.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

26 augustus 2016 /