Axel Opgelicht: versiert rol in Bollywoodfilm

Mumbai: de financiële hoofdstad van India en het epicentrum van de Bollywoodfilm. Naast de vele boetieks, tempels, mooie natuur en de vele toeristen, zijn ook hier oplichters in grote getalen aanwezig. En ze zijn bijzonder creatief. In de derde aflevering van Axel Opgelicht krijgt de Antwerpse acteur zelfs een rol aangeboden in een Bollywoodfilm. Al lijkt dat net iets te mooi om waar te zijn.

Nep castingbureaus maken handig gebruik van het succes van Bollywood om toeristen in de val te lokken met de belofte van een mooie rol in een nieuwe film. Want wie wil er nu geen filmster zijn? Loze beloftes zo blijkt, want de kans dat je een moment in de spotlight krijgt, is zo goed als onbestaande. De enige zekerheid is dat je er een lege portemonnee op nahoudt. Dat ondervindtAxel Daeseleire aan den lijve.

En net als in andere steden maken taxichauffeurs in Mumbai nodeloos grote omwegen om achteraf absurde rekeningen te kunnen voorschotelen. Verder is het uitkijken voor dokters die niet altijd evenveel bekommerd zijn om de gezondheid van hun patiënt. Sommige ‘dokters’ hebben slechts één doel voor ogen: ongegeneerd geld verdienen op de kap van anderen. En ook zogezegde gidsen die eigenlijk geen flauw benul hebben over wat ze het hebben, doen in de bruisende stad hun best om Axel wat euro’s lichter te maken.

Aflevering 3 van Axel Opgelicht is te zien op maandag 19 september 2016 om 20.35 bij VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 september 2016 /