Axel Daeseleire speelt naïeve toerist in Axel Opgelicht

Axel Daeseleire speelt de naïeve toerist in een nieuw seizoen van Axel Opgelicht. Nee, het gaat hier niet om een comedy of om een spannende actieserie, maar om een reality show waarbij acteur Axel Daeseleire zes weken lang uitgerust met een arsenaal aan verborgen camera’s de straat op gaat. Hij laat zich deze keer gewillig in de val lokken in Londen, Praag, Mumbai, Havana, Barcelona en Sint-Petersburg. De show zag je vanaf maandag 5 september 2016 bij VTM. Nu kun je de herhalingen kijken vanaf woensdag 9 juni 2021 om 22.00 uur op VTM.

Axel Opgelicht

Al deze bestemmingen zijn hot en populair. Maar de musea, de stranden, het nachtleven en de shoppingcentra hebben ook een duister kantje. Want waar veel toeristen komen, komen ook veel oplichters. En ze hebben elk hun manier om met sluwe listen geld af te troggelen van vakantiegangers. In Axel Opgelicht probeert Axel Daeseleire deze leugenaars en bedriegers te ontmaskeren.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer schreven over Axel Daeseleire? Hier een overzicht.

Axel Daeseleire

Axel Daeseleire vertelt: “Ergerlijk hoe deze leuke en swingende steden verziekt worden door criminelen die er op uit zijn om mensen hun zuurverdiende vakantie te verknallen met sluwe trucs en louche praktijken. Maar jammer genoeg zullen er altijd en overal oplichters zijn. Daarom ga ik nog eens op pad om hun werkwijze bloot te leggen en toeristen een goed gemeend advies te geven.”

Noodzakelijke tips voor reizigers

Dit programma levert tips en tricks op die voor je reis even noodzakelijk zijn als een Lonely Planet reisgids en zonnecrème. Voor het nieuwe seizoen van Axel Opgelicht werkt VTM samen met productiehuis Lecter Media.

Reizen na corona

Het mag dan een programma uit 2016 zijn; nu de grenzen langzaam weer opengaan is het heerlijk om alvast wat vooruit te dromen. Corona heeft natuurlijk op ieders leven veel impact gehad; maar voor de presentator van Axel Opgelicht was het nog een stukje heftiger. Axel Daeseleire belandde namelijk in coma op de IC.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2016 /