Milo seizoen 2 avant-première in Kinepolis Antwerpen | Tickets

Milo seizoen 2 gaat begin september van start bij VTM en VTM GO. Voor de fans die hier niet op willen wachten, hebben we goed nieuws. Op zaterdag 31 augustus kun je de eerste vier afleveringen bekijken tijdens de avant-première in Kinepolis Antwerpen. De cast zal hierbij aanwezig zijn! Tickets zijn nu verkrijgbaar. Je leest er hier alles over.

Milo seizoen 2

Vraag jij je ook al de hele zomer af hoe het afloopt met Milo en Liam na de sabotage van Lou? Dat ontdekken we in Milo seizoen 2. Het plotse voorval op het podium zorgt in ieder geval voor een betoverend moment tussen Milo en Liam. Milo kan maar niet stoppen met eraan te denken. Is ze dan toch verliefd? Nu ze de smaak als zangeres echt te pakken heeft, twijfelt ze om eindelijk haar geheim op te biechten aan haar papa. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. En No Direction? Die hebben misschien wel een nieuw vierde bandlid gevonden…

Avant-première Milo seizoen 2

De ontknoping kun je op zaterdag 31 augustus beleven met een extra lange vertoning op groot scherm. De eerste vier afleveringen van Milo seizoen 2 worden namelijk als avant-première uitgezonden in Kinepolis Antwerpen. Niet alleen ontdekken kijkers hoe het afloopt met Milo (Camille Dhont) en Liam (Mathias Mesmans). Tevens worden ze verrast met een optreden in de cinemazaal van No Direction (Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw), Liam en Milo zelf. 

Tickets avant-première

Wil je hier bij aanwezig zijn, dan kun je nu je tickets boeken. In drie zalen staat het evenement gepland met als start tijd 11.45, 12.00 en 12.15 uur. Voor een normaal kaartje betaal je 16,95 euro. Voor een Cosy Seat 19,95 euro. Laat je in de Milo FB-groep weten of je erbij bent?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 juli 2024 /