Seizoensfinale Milo, cd én optredens van Liam en No Direction

Seizoensfinale van Milo is razend spannend! In de laatste – extra lange – aflevering van het eerste seizoen van deze telenovelle komen alle verhaallijnen samen. De seizoensfinale van Milo kijk je op donderdagavond om 20.30 uur al bij VTM GO. Op vrijdag 21 juni 2024 komt-ie om 20.05 uur bij VTM op tv. Daarnaast is er nog meer goed nieuws, want dan komt ook de Milo CD * uit en Liam en NO Direction gaan deze zomer op tour. Daar lees je verderop in dit artikel alles over.

Milo seizoensfinale

Overleeft Koen (Tom Dingenen) de ijzingwekkende val van de trap in de repetitiezaal van Kosmos, nadat hij Hilde (Karlijn Sileghem) achtervolgde? Wat vertelt Milo (Camille Dhont), die getuige was van het incident, tegen de politie? Welke snode plannen heeft Lou (Sieg De Doncker) in petto, die zijn breekpunt bereikt heeft en wrok koestert tegenover zijn broer Liam (Mathias Mesmans)? Wat gebeurt er met Milo, die bezwijkt onder de immense druk die op haar schouders rust? Zal No Direction, die het zonder Milo lijkt te moeten stellen, het toonmoment wel halen? Durft Nora (Elise Bundervoet) Rik (Stef Poelmans) te vertellen dat hij ontvoerd werd door mensensmokkelaars en dat zij zijn moeder is? En kan Rik uit de handen van de politie blijven? De seizoensfinale van Milo belooft het antwoord op deze vele vragen. De fans kunnen genieten van een extra lange aflevering, voor de telenovelle er even tussenuit gaat deze zomer. 

Extra lange aflevering Milo seizoen 1

Op vrijdag 21 juni valt met een extra lange aflevering het doek over het eerste seizoen van Milo. En zo ook misschien over het toonmoment van de popgroep No Direction, wanneer de werkdruk Milo te veel wordt. De vele repetities met de groep en Robyn – die opnieuw doet alsof ze haar stem verloren is -, backing vocal zijn bij Liam, een businessplan opstellen voor de bakkerij van haar papa, de zorg voor haar oma die dement aan het worden is, en dan nog eens de stress die het misschien wel fatale ongeluk van Koen teweegbrengt.

Hoe gaat het verder…

Milo trekt het niet meer en valt flauw tijdens haar werk in de cafetaria van Kosmos. Maar zonder Milo ziet No Direction het platencontract misschien wel aan haar neus voorbij gaan. Ook Liam zit met de handen in het haar, want liefst treedt hij op met Milo. De stikjaloerse back-up backing Jasmien beseft dat maar al te goed en vindt in Liams broer Lou een bondgenoot om wraak te nemen op zowel Liam als Milo… En Nora begeeft zich op gevaarlijk terrein wanneer ze haar zoon Rik, gangster bij de wapenhandelaars, de waarheid wil vertellen, ettelijke minuten voor hij overmeesterd kan worden door de politie. 

Milo cd

We hebben daarnaast ook goed nieuws, want je kunt de Milo cd NU bestellen. * Op de cd hoor je allemaal nummers uit het eerste seizoen van de muzikale telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol. Er staan maar liefst twintig nummers op de Milo CD. Hieronder de tracklist. We horen dus niet alleen Milo (Camille Dhont), maar ook No Direction, Liam, Robyn en Fran. Er zijn daarnaast nog meer producten en zelfs Milo-boeken (eveneens van hoofdrolspeelster Camille).

 1.  Ik Sta Altijd Voor Je Klaar – Milo
 2. Mezelf Verlies – Liam
 3. Heterdaad – Milo
 4. Mijn Hart Danst Voor Jou – No Direction
 5. That Girl – Liam
 6. Radar – Milo
 7. Bye Bye – Milo
 8. Laat Me Nog Geloven – No Direction
 9. Vederlicht – Milo
 10. Ik Mis Je Zo – Liam
 11. Nooit Niet Los – Milo
 12. Zou Je Dat Doen – No Direction
 13. Enigzins Verliefd – No Direction
 14. Springen Op Auto’s – Milo
 15. Voor Mezelf – Milo
 16. Dat Ik Haar Wil – Liam
 17. Bye Bye – No Direction
 18. Heterdaad – Robyn
 19. Vederlicht – Fran
 20. Springen Op Auto’s – No Direction

Optredens No Direction en Liam

Deze zomer gaan No Direction (Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw) en Liam (Mathias Mesmans) op zomertour. Samen staan ze op verschillende podia in Vlaanderen en brengen ze de muziek uit het eerste seizoen van de telenovelle. Zo zullen ze onder andere te zien zijn op Pennenzakkenrock, Genk On Stage, Moen Feest en het Rijversfestival.

Milo seizoen 2

Kansen dus op een hoop cliffhangers zo in de seizoensfinale van Milo seizoen 1. Dat Milo seizoen 2 volgt, is wel duidelijk, want er zijn maar liefst 300 afleveringen aangekondigd van de telenovelle met zangeres Camille Dhont en al die andere Milo cast leden. Wanneer het tweede seizoen van Milo vervolgens precies van start gaat, is nog niet bekendgemaakt. We weten wel dat dit begin september 2024 zal zijn. Natuurlijk houden we je daarvan wel op de hoogte in de telenovelle Milo Facebook-groep – daar kun je ook discussiëren over hoe je denkt dat de reeks verdergaat – en via onder andere onze nieuwsbrief en social media-kanalen zoals Instagram, maar we zijn ook aan het testen met WhatsApp en TikTok (dus volg daar zeker). 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 juni 2024 /