Foute Vrienden: film op tv – dit doet de cast anno 2024

Foute Vrienden Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf en Thomas Smith vinden dat ze wel een vakantie hebben verdiend na alle avonturen vol dwaasheid. Tja en als je dan toch op avontuur gaat, dan kun je er net zo goed een film van maken. Helaas kan Steven Goegebeur niet mee, dus neemt Christophe Stienlet zijn plaats in.

Update: dit artikel uit 2015 – toen de film verscheen – is door VlaamsKijken auteur Patricia de Ryck bijgewerkt op vrijdag 22 maart 2024. De film is vandaag tussen 20.35 en 22.10 uur te zien op de Vlaamse zender VTM4.

Christophe Stienlet

Christophe Stienlet kun je kennen als ‘Bartje van Schuifaf’. Tot 2006 was Bartje -die kleine rosse- steun en toeverlaat van Ingeborg in het programma Schuifaf. Dit is ondertussen jaren geleden, maar daar draagt Christophe nog steeds de gevolgen van.

Bizarre opdrachten

De Foute Vrienden reizen met hun camper en belanden zo op bekende plekken in Europa. Daar doen ze waar ze goed in zijn: mekaar plagen met de meest bizarre opdrachten. En dat gaat ver… Daarom is de film ook niet aan te raden voor kinderen die jonger zijn dan twaalf jaar.

Mijn mening over Foute Vrienden film

Volg de avonturen van Begijn Le Bleu *, Jeron Dewulf, Thomas Smith en Christophe Stienlet. Ik heb de film zelf gekeken en heb er echt goed om kunnen lachen. Dat konden wij met de serie ook al. Konden de afleveringen van de serie je nooit bekoren, dan moet je ook niet aan de film beginnen. Nee, dan zou ik echt iets anders kiezen. Je kunt je tijd tenslotte maar één keer besteden.

Thomas Smith

Als je je nu afvraagt wat de Foute Vrienden cast anno 2024 doen, dan hebben we wel twee verrassende ontdekkingen gedaan. Zo zagen we Thomas Smith recent in een leuke VRT MAX serie, namelijk Uw rider is onderweg. Dit is een atypische workplace komedie over de belevenissen van een groepje fietskoeriers. Elementen van deze reeks: vriendschap, urban beats en volop maffe situaties.

Boeken van Begijn Le Bleu

Begijn Le Bleu is dan weer een heel andere kant op gegaan. Die heeft zelfs al twee boeken geschreven. In 2017 heeft hij een boek gemaakt over de koers. De ronde van Begijn vormt het verslag van zijn belevenissen in wielerland en bevat een mix van columns, interviews, kortverhalen en dagboekfragmenten. Later is daarnaast Fwiet! Fwiet! uitgekomen, waarin hij de lezer mee neemt in zijn passie van het vogelkijken. Sterker nog er is tegenwoordig ook het vogelmagazine Fwiet *.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2024 /