Ellen Van Den Noortgaete uit Ex on the Beach zoekt lief in LoveMe

Ellen Van Den Noortgaete – die bij het grote publiek bekend is van Ex on the Beach: Double Dutch – zoekt in LoveMe op Streamz naar een lief. Dit TAGMAG programma is vanaf vandaag – donderdag 21 maart – op Streamz te kijken en komt later op YouTube. Martijn Spaepen is de presentator en wingman. Maak kennis met LoveMe, Ellen Van Den Noortgaete en de deelnemers…

Ellen in LoveMe

Ellen Van Den Noortgaete gaat na Jaël Ost en Aidan De Groeve op zoek naar een lief in het TAGMAG datingprogramma LoveMe op Streamz. Je kunt Ellen Van den Noortgaete kennen van Ex on the Beach: Double Dutch en Shot in the Dark.

Ellen behoort niet tot de All Stars van Ex On The Beach Double Dutch, die we vanaf 7 april weer wekelijks op tv zien. Over dat seizoen lees je later meer…

LoveMe

Bij haar zoektocht krijgt ze de hulp van TAGMAG Insider en wingman Martijn Spaepen. Ellen, die nog nooit een serieuze relatie heeft gehad, stelt zichzelf de vraag: zal ze na dit avontuur eindelijk de juiste jongen vinden? Vijf vrijgezelle mannen proberen het hart van reality ster Ellen voor zich te winnen.

TAGMAG kun je ook kennen van Curious op Streamz.

Ellen Van Den Noortgaete

Realityster en content creator Ellen Van Den Noortgaete (21) is een studente communicatie en marketing met een passie voor sociale media en reizen. Na haar opvallende deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, waar ze overkwam als gekke losbol, wil ze het nu over een andere boeg gooien en gaat ze in ‘LoveMe’ op zoek naar een serieuze lover. Ze verlangt naar een partner die er elke dag voor haar is, ongeacht de ups en downs. Loyale, doelgerichte en speelse eigenschappen zijn belangrijk voor haar in een relatie, iemand die zowel haar beste vriend als geliefde kan zijn.

Deelnemers

Vijf vrijgezellen proberen in LoveMe het hart van Ellen te veroveren. Daar zit wel één opmerkelijke deelnemer bij; Jens behoorde namelijk ook tot de LoveMe deelnemers die het hart van Jaël Ost probeerden te veroveren. Die wil dus wel heel graag een bekende dame aan zijn zijde. We zetten de vijf vrijgezellen voor Ellen hieronder voor je op een rijtje:

  • Robbe (21)
  • Jens (25)
  • Oliwier (21)
  • Taibo (22)
  • Thabo (20)

Robbe

Robbe is een ware sportliefhebber. Van judo tot voetbal en van skiën tot mountainbiken, hij heeft een passie voor alles wat met beweging te maken heeft. Als skimonitor voelt hij zich helemaal in zijn element in de bergen. Buiten de sportarena geniet hij van adrenalinekicks en tijd doorbrengen met vrienden. Hij zoekt een partner die net zo gepassioneerd is over sport, maar ook kan genieten van ontspannen momenten en reizen.

Jens

Jens is een sociale persoon die in zijn vrije tijd graag fitness beoefent, snowboardt en af en toe aan airsoft doet. Hij hecht waarde aan zijn ‘me-time’ en geeft de voorkeur aan rustige weekends boven feesten. Jens zoekt een partner die zorgzaam is, dezelfde interesses deelt, comfortabel is om mee samen te zijn, en die een mix van zelfverzekerdheid en speelsheid uitstraalt.

Oliwier

Oliwier, een bouwkundig tekenaar in opleiding, is een sportieve en ambitieuze student. Hij spendeert veel tijd in de fitness en geniet ook van werken en af en toe feesten. Hij zoekt een partner die dezelfde toewijding heeft aan een langdurige relatie en die ook aan haar persoonlijke groei werkt, bijvoorbeeld door fitness en planning voor de toekomst.

Taibo

Taibo uit Lokeren is op zijn 18e gestopt met school omdat hij meer interesse had in ondernemerschap en vrije tijd. Hij is actief bezig met YouTube-video’s maken en het opstarten van zijn eigen kledingmerk. Hij zoekt een ondernemende partner die ook sportief is.

Thibo

Thibo, een 20-jarige student leerkracht sport aan Artevelde in Gent, is een gamer en fitnessfanaat die op zoek is naar betrouwbaarheid, humor en eerlijkheid in een relatie. Naast fitness spendeert hij graag zijn vrije tijd met familie en van een drankje met vrienden is hij niet vies.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 maart 2024 /