Taboes besproken in Curious van TAGMAG met Maximiliaan Verheyen

TAGMAG insider Maximiliaan Verheyen gaat voor de nieuwe docureeks Curious in gesprek over taboes. Hot topics die leven onder jongeren, maar die vaak onbesproken blijven. Zo komen onderwerpen als OnlyFans, catfishing, cannabis en sugardating aan bod. Te zien vanaf vandaag – woensdag 9 juni – op Streamz.

Taboes in Curious

Elke aflevering van Curious behandelt een nieuw onderwerp. TAGMAG insider Maximiliaan Verheyen bespreekt op verschillende manieren. Hij gaat als straatreporter peilen bij jongeren wat ze erover weten en wat ze ervan vinden. Hij gaat in gesprek met ervaringsdeskundigen. En seksuologe Shauni Guns schijnt elke aflevering licht op de topics vanuit haar professionele expertise. In de eerste aflevering bijvoorbeeld stelt hij samen met een model haar OnlyFans account op, waarbij ze ook kijken hoe dit gereguleerd wordt.

Maximiliaan Verheyen

Maximiliaan Verheyen (die je kent van social media als Instagram en TikTok) presenteert deze onderwerpen op luchtige en toegankelijke wijze zoals we van TAGMAG kennen. De presentator leidt de kijkers zo doorheen de onderwerpen en biedt antwoord op de prangende vragen van jongeren. De bedoeling is om de onderwerpen bespreekbaar te maken, maar ook te waarschuwen voor de gevaren ervan.

TAGMAG

Het jongerenplatform TAGMAG lanceerde in mei de Curious podcast, waarin ze elke week een taboe onderwerp bespreken. Elke aflevering zoomt in op ervaringen van studenten waar men anders niet meteen over durft praten. De docureeks gaat nog een stapje verder en gaat dieper in op de meest controversiële onderwerpen die leven onder jongeren, denk dus aan OnlyFans, catfishing, cannabis en sugardating.

Foto: Streamz

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 juni 2021 /