De Bachelor 2024: Paul, Rien en deze 26 vrouwen als deelnemers

De Bachelor 2024 is vanaf vandaag – donderdag 7 maart – wekelijks te stream bij Videoland. De 31-jarige advocaat Paul Roos en de 33-jarige vastgoedondernemer Rien Welsink gaan dit avontuur samen aan; zij hebben gezamenlijk de keuze uit 26 vrouwen… Hoe dat gaat… Ik ben benieuwd… Maak hier alvast kennis met de bachelors en de 26 deelnemers. Steeds als ik dat aantal typ denk ik: daar komt drama van!

De Bachelor 2024

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het iconische liefdessprookje, staan er maar liefst twee charismatische mannen centraal. Advocaat Paul Roos (31) en vastgoedondernemer Rien Welsink (33) nemen de sprong in het diepe in de zoektocht naar ware liefde. Dit seizoen vormen de idyllische stranden en zwoele avonden van het paradijselijke Zanzibar hét perfecte decor voor romantiek. De presentatie is opnieuw in handen van Monica Geuze.

Monica Geuze

Presentatrice Monica Geuze *: “Twee mannen die dit romantische avontuur aangaan: dat betekent een twee keer zo groot avontuur en een dubbele dosis romantiek. Ik kan niet wachten om Paul en Rien bij te staan in hun zoektocht naar de ware liefde vanaf het prachtige Zanzibar. De opnames zijn net begonnen en ik kan je nu al vertellen: dit seizoen wordt onvergetelijk!” We zagen Monica Geuze natuurlijk ook al eerder bij de De Bachelorette met Sylvia Geersen.

Deelnemers The Bachelor 2024

De deelnemers aan The Bachelor 2024 gaan we hieronder uitgebreider aan je voorstellen. De vrijgezellen zijn dus Paul Roos en Rien Welsink. En daarnaast zijn er maar liefst 26 vrouwen. Alinda, Amanda, Amber, Beate, Caitlin, Claudia, Debora, Deyhane, Eline, Femke, Isa, Isabel, Jip, Josephine, Maud, Milan, Naz, Noor, Oelinda, Roos, Rowan, Shalini, Tatum, Veerte, Yvette en Yvonne zijn de deelnemers die het hart van de bachelors willen stelen. Hun leeftijd zal gemiddeld zo rond de 28/29 zijn. De jongste is 23, dat is Veerte. Claudia is met haar 36 jaar de oudste.

Hieronder over ieder wat meer informatie:

Paul Roos

Paul Roos is topadvocaat en komt via zijn werk op de meest flamboyante en exclusieve feesten. Toch geniet hij het meest van een Amsterdamse kroeg of een leuk festival. Voor Paul is zijn familie het allerbelangrijkst en hij reist dan ook het liefst samen met zijn zus de hele wereld over. Hij lijkt alles te hebben, behalve de liefde waar hij zo naar snakt. Paul zoekt een vrouw met wie hij zijn kijk op het leven deelt en met wie hij kan lachen: iemand die anders is dan anderen en buiten de lijntjes kleurt.

Rien Welsink

Het leven van Rien Welsink lijkt één groot sprookje: hij woont op Ibiza, neemt elke dag een frisse ochtendduik in de zee, is vastgoedondernemer en is lief en avontuurliijk. Hij kent álle romantische plekjes van het eiland op zijn duim en staat te popelen om zijn toekomstige liefde onder te dompelen in het ultieme eilandbestaan. Rien valt op uiteenlopende types, maar kijkt vooral of het op zielsniveau klikt. Hij is ten slotte op zoek naar de moeder van zijn kinderen.

Deze vrouwen doen mee aan De Bachelor 2024:

Alinda, 27 jaar

‘The beauty & the brains’ is een titel die de Zoetermeerse Alinda goed past. Ze is dol op alles wat met coderen en data te maken heeft. De juiste formule voor de liefde heeft ze nog niet gevonden, maar ze hoopt haar kans op de liefde bij de Bachelor(s) te vergroten.

Amanda, 27 jaar

Amanda werkt in een echte mannenwereld als Marketingcoördinator bij een autodealer. Zoveel vrouwen om zich heen, wordt even wennen voor haar, maar als ze eenmaal gewend is dan heeft ze een ‘what you see is what you get’houding. Ze wilt iemand die áltijd voor haar gaat. Ook als ze net uit bed stapt.

Amber, 29 jaar

Amber laat zich leiden door het volgen van tekens. De afgelopen tijd is ze al meerdere keren een roos tegengekomen, maar of één van de Bachelors voor haar in de sterren staat geschreven moet nog blijken.

Beate, 27 jaar

Beate maakt zich als diabetespatiënt hard meer aandacht voor mensen met diabetes. Daar waar haar insuline nog weleens dipt, zit ze met haar energie altijd sky high. Ze krijgt vaak wat ze wil en hoopt bij de Bachelor ook te krijgen waar ze voor komt: de liefde.

Caitlin, 31 jaar

Caitlin werkt in de evenementenbranche. Haar scherpe humor en ongeremdheid worden niet altijd door iedereen begrepen, maar deze ongeremdheid is juist ook een charme. Ze is niet van het halve werk: óf ze doet het goed, óf ze doet het niet. Die strijdlustigheid zal haar bij haar deelname nog eens goed van pas kunnen komen.

Claudia, 36 jaar

Claudia is een énorme kletskous, recht voor haar raap en heeft geen rem. Ze heeft een open houding enweet precies wat ze wil, maar met alle leuke mannen die er in Amsterdam rondlopen is het moeilijk uitkiezen.

Debora, 26 jaar

Debora komt uit een klein dorp, waar ze een opvallende verschijning is. Haar motto‘more is more’, sluit daar naadloos op aan. Ze zoekt iemand die het leven met haar wil vieren, want de liefde hoort in haar ogen een groot feestje te zijn.

Deyhane, 25 jaar

Deyhane heeft veel en vindt het dan ook geen probleem om in een villa omringd te zijn door alleen maar vrouwen. Sterker nog: ze houdt van het urenlange geklets om van alles! Haar relatieverleden is nognon-existent, maar ze hoopt daar verandering in te brengen door mee te doen aan de Bachelor.

Eline, 27 jaar

Met Eline kun je alle kanten op: van een avond champagne drinken tot een weekend wildkamperen. Die twee uitersten hoopt ze ook in een man te vinden. Ze is op zoek naar een lange man, het liefst type yup, die voorbij haar flirt skillskan kijken. Zelf vindt ze namelijk dat ze niet zo goed kan flirten, maar haar vlotte babbel maakt alles goed.

Femke, 29 jaar

Femke heeft de druilerige winters in Nederland ingeruild voor het zonovergoten Bali. Oorspronkelijk komt ze van Terschelling, dus het eilandleven is haar niet onbekend. Dat kan haar zomaar eens van pas komen op Zanzibar, waar ze hoopt op een Bachelor die er – net als zij – vol voor gaat.

Isa, 26 jaar

De sportieve Isa werkt als doktersassistent. Zelf is ze besmet met het reizigersvirus: ze wil graag zoveel mogelijk van de wereld zien. Op Zanzibar hoopt ze een pure connectie te vinden bij één van de vrijgezellen uit De Bachelor 2024.

Isabel, 28 jaar

Isabel is een rasechte Amsterdammer, maar voor het grote Bachelor avontuur verlaat ze maar al te graag de ring. Een man in pak trekt al snel Isabels aandacht. Gelukkig voor haar zullen de Bachelors regelmatig in pak te zien zijn.

Jip, 31 jaar

Deze stoere vrouw is er niet vies van om in het diepe te springen. Tijdens coronatijd kocht Jip een auto, gooide een matras achterin en ging op reis. Ze is ook niet meer teruggekomen: tegenwoordig woont ze in Portugal. Jip valt absoluut niet op kakkers, maar eerder op stoere en nonchalante mannen.

Josephine, 25 jaar

Josephine wordt vaak onderschat door mensen. Dan zijn ze verbaasd dat er achter haar blonde lokken zo’n pientere vrouw verscholen zit. Humor vindt ze belangrijk in een relatie, want dan hoeft ze niet de enige te zijn die met de grappen komt.

Maud, 33 jaar

Maud is naar eigen zeggen een popje. Ze zou nóóit zonder make-up de deur uitgaan, ook niet om te gaan hardlopen. Maar als het om de liefde gaat komt haar strijdlustige kant naar boven. Ze gelooft dat je voor de liefde moet vechten, want dat krijg je volgens haar niet op een zilveren blaadje aangeboden.

Milan, 30 jaar

Milan houdt van muziek en doet in haar vrije tijd het liefst aan salsadansen en bachata. Een alledaags ritme is niets voor Milan. Haar hart gaat sneller kloppen van een man met donker haar en een sportieve bouw. Tot nu toe danst ze nog alleen, maar ze hoopt daar in de toekomst verandering in te brengen. It takes two to tango!

Naz, 32 jaar

De avontuurlijke Naz houdt zich als jurist bezig met zware beroepszaken. Door haar werk is ze wel wat gewend en niet snel van haar stuk te brengen. Toch kan ze niet wachten om weer dat nerveuze gevoel te krijgen dat je hebt bij een beginnende verliefdheid.

Noor, 24 jaar

Noor werkt als marketeer in Amsterdam. Ze weet goed dingen te verkopen, maar valt niet snel voor de verkooptrucjes van mannen. Daten doet ze daarom niet veel. Tijdens haar deelname wil ze dat los laten, want ze denkt dat dat misschien wel de reden is dat ze nog single is. Een echt type heeft Noor niet, zolang iemand maar lief is en diepgang heeft.

Oelinda, 30 jaar

Oelinda is schrijfster. Andere mensen omschrijven haar als een oude ziel. Door haar flinke dosis levenservaring is ze een vrouw vol wijsheden. Haar krachtige houding kan mannen soms afschrikken, zeker omdat ze de lat voor haar toekomstige partner heel hoog legt. Ze stelt deze hoge eisen, omdat ze er per slot van rekening zelf ook aan voldoet.

Roos, 28 jaar

Roos zit middenin een ontdekkingstocht naar zichzelf en doet alleen nog maar dingen waar ze zelf gelukkig van wordt. Ze reist veel en dompelt zich helemaal onder in de wereld van yoga en meditatie. De meditatieve rust wisselt ze graag af met een feestje. Haar grote droom is huisje boompje beestje, maar tot die tijd wil ze nog alles uit het leven halen.

Rowan, 29 jaar

Deze basisschooljuf is het schoolvoorbeeld van lief zijn: dat verklaart de grote groep vriendinnen die Rowan om zich heen heeft. Rowans lijfspreuk is: ‘wat hebben we het toch goed.’Toch hoopt ze het door haar deelname nóg beter te krijgen, door de liefde te vinden bij één van de vrijgezellen van De Bachelor 2024.

Shalini, 34 jaar

Shalini wordt vaak jonger geschat dan ze is. Dat komt door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze is gelukkig in haar eentje, maar toch hoopt ze de liefde te kunnen vinden op Zanzibar. Zo niet, dan is er ook geen man overboord.

Tatum, 24 jaar

Deze spring in ’t veld is in het dagelijkse leven model. Meer nog dan aan haar uiterlijk besteedt ze tijd aan haar innerlijk. Zelfontwikkeling vindt ze het allerbelangrijkste wat er is. Deze diepgang zoekt Tatum ook in een partner. Het maakt haar écht niet uit hoe iemand eruitziet, zolang diegene maar veel van de wereld heeft gezien en ook niet schuw is voor de innerlijke reis naar zichzelf.

Veerte, 23 jaar

Deze nuchtere Friezin verhuisde op haar zeventiende naar de hoofdstad, maar Amsterdam wordt inmiddels ook te klein voor haar. In de zomer werkt Veerte op Ibiza en daarnaast gaat ze graag op reis. Een man die nooit in het buitenland zou willen wonen is een grote afknapper voor haar. Ze is op zoek naar een mix tussen een zakenman en een echte surf dude. En laat die nu net zitten bij De Bachelor 2024.

Yvette, 29 jaar

Yvette is opgegroeid tussen de herten, konijnen en paarden. Inmiddels woont ze in Amsterdam en heeft ze een eigen onderneming. Ze vindt het ook leuk als een man ondernemend is. Zolang iemand maar zijn eigen weg gaat in het leven, dat vindt ze uiteindelijk het aller belangrijkst. 

Yvonne, 33 jaar

Yvonne wil de beste fotograaf ter wereld worden. Voor haar eigen leven heeft ze ook een plaatje voor ogen: ze wil op den duur graag settelen met een man. Toch hoeft ze niet meteen bij de eerste ontmoeting te denken ‘dit wordt mijn future husband.’ Meestal wordt Yvonne verliefd vanuit een vriendschap.

Foto via RTL Beeldbank – Jasper Suyk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 maart 2024 /