Huwelijk Regi Penxten en Kristel Hubeny live op tv kijken

Heb jij het huwelijk van Regi Penxten en Kristel Hubeny live op tv gekeken bij VTM en VTM GO? De reeks Regi Gaat Trouwen gaat nog één aflevering door, waarin we zien dat de tortelduifjes vertrekken op huwelijksreis door Zuid-Afrika. Op VTM GO kun je nu kijken naar kijken naar Kristel & Regi: The Honeymoon.

Regi is één van de Liefde voor Muziek 2024 deelnemers

Zuid-Afrika reizen

Dit schreef ik over het huwelijk dat op tv kwam:

Huwelijk Regi Penxten en Kristel live op tv

Onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon trouwt Regi Penxten op dinsdag 27 februari 2024 met zijn grote liefde Kristel Hubeny. Iedereen mag getuige zijn van hét amoureuze hoogtepunt uit het leven van de twee lovebirds, dat volledig live te volgen is bij VTM 2. Vanaf 15.00 uur kun je de hele middag en avond genieten. Van de receptie en het aansnijden van de bruidstaart, tot het jawoord en de openingsdans: iedereen mag meegenieten. 

Huwelijk in Zuid-Afrika

Welke bekende gasten zakken af naar Zuid-Afrika? Hoe klinkt de wedding song die Regi * speciaal voor Kristel schreef? Pinkt Regi een traantje weg wanneer hij zijn bruid voor het eerst ziet? En hoe verrassen de lovebirds met hun openingsdans, waar ze zo op oefenden? Vanaf 15.00 uur is Vlaanderen bij VTM 2 getuige van de eerste ontmoeting tussen Regi en Kristel, de aankomst van de gasten én het aansnijden van de bruidstaart. Iedereen mag meeklinken en het glas heffen op de liefde.

Jawoord Regi & Kristel live op tv

Om 18.00 uur breekt hét grote moment aan. Wanneer de Zuid-Afrikaanse zon ondergaat, geven Regi en Kristel elkaar het jawoord. De vers bezegelde liefde wordt gevierd met ontroerende – en misschien ook gênante? – speeches en een streep livemuziek. Tom De Cock en Karen Damen zijn doorheen deze onvergetelijke dag de vliegende reporters van dienst. Als boezemvrienden van het koppel meten ze ter plekke de temperatuur op bij Kristel en Regi en sprokkelen reacties bij de gasten. 

Huwelijk Regi: live op VTM2 (uitzendschema)

Nog eventjes het uitzendschema voor het huwelijk van Regi Penxten en Kristel Hubeny – dat live te volgen is op VTM 2 en VTM GO – op een rijtje:

  • 15.00 uur: de officiële entree en klinken op de liefde
  • 1800 uur: het jawoord bij zonsondergang, met ontroerende speeches en livemuziek 
  • 20.35uur : tv-première Marry Me (film), met de betoverende openingsdans van Regi en Kristel tijdens de reclame
  • 22.45 uur: komen piepen op het avondfeest en de hoogtepunten van een dag vol liefde herbeleven 

Huwelijksreis Regi Penxten en Kristel

Maar we kunnen niet alleen de voorbereidingen op de bruiloft zien én het huwelijk live op tv volgen. Nee, ook de huwelijksreis van Regi Penxten en Kristel Hubeny wordt in beeld gebracht. Die kun je volgen in de reeks Kristel & Regi: The Honeymoon op VTM Go. De eerste aflevering kijk je op vrijdag 1 maart om 20.00 uur bij VTM GO.

Dit schreven we in de voorbereiding op het huwelijk:

Regi Gaat Trouwen

Aan zo’n veelbesproken droomhuwelijk gaan natuurlijk heel wat voorbereidingen vooraf. Voor het live huwelijk kon je de afgelopen weken al kijken naar Regi Gaat Trouwen. Daarin werd het smoorverliefde koppel op de voet gevolgd terwijl ze hun huwelijksdag tot in de puntjes voorbereiden. Van het passen van de trouwkleren en het kiezen van de ringen, tot de burgerlijke trouw en het vrijgezellenfeest: iedereen mag deel uitmaken van deze bijzonder intieme momenten, die een unieke inkijk geven in het liefdesleven van dj Regi * en zijn Kristel. 

Regi Penxten en Kristel Hubeny

Met het wettelijke huwelijk in het verschiet en een groots huwelijksfeest in het idyllische Zuid-Afrika enkele maanden later, staat er voor Regi en Kristel heel wat op de planning. Tussen al het ‘weddingplannen’ door is er gelukkig ook tijd om van elkaar te genieten. Regi en Kristel hebben dan ook wat te vieren: ze zijn intussen één jaar samen. Het ideale moment om herinneringen aan hun eerste ontmoeting boven te halen. Die leek rechtstreeks uit een romantische film te komen, maar het mocht toen helaas niet zijn…  In Regi De Musical ontdekken we daar ook al meer over.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 maart 2024 /