Help, Mijn Man is Klusser 2024: nieuw klusteam in seizoen 17

Seizoen 17 van Help, Mijn Man is Klusser start 2024 met een nieuwe klusteam. Vanaf maandag 15 januari zien we John Williams weer wekelijks om 20.30 uur op RTL4 met dit heerlijke tv programma. Het klusteam van Help, Mijn Man is Klusser bestaat in 2024 uit Joanneke, Rico en Ruud. Ontdek hier alles over het Help, Mijn Man is Klusser seizoen 17, klusteam en natuurlijk ook de klussers die te hulp worden geschoten.

Klusteam Help, Mijn Man Is Klusser

Help,Mijn Man Is Klusser keert in 2024 terug op tv met een vernieuwd, maar toch vertrouwd seizoen. Net als andere jaren helpt het programma mensen die gruwelijk in de problemen zijn gekomen doordat ze het klussen in huis uit de hand laten lopen, maar nu met een gloednieuw klusteam. Joanneke, Rico en Ruud zorgen er dit seizoen op geheel eigen wijze voor dat de ellende in deklushuizen wordt opgelost. En dit alles uiteraard weer onder toeziend oog van presentator John Williams. In totaal zijn er acht nieuwe afleveringen.

De laatste aflevering is op tv te zien op maandag 4 maart; op maandag 11 maart 2024 start het nieuwe seizoen van Kopen zonder Kijken (het zevende alweer). Daar meer over weten of over een nieuw seizoen van Help, Mijn Man is Klusser volg ons dan. We zijn actief via InstagramWhatsAppFacebook-groepnieuwsbrief en TikTok

Deelnemers Help, Mijn Man is Klusser

Wat blijft? De herkenbare en geliefde elementen van het programma waar kijkers zo van zijn gaan houden. Help, Mijn Man Is Klusser! blijft zich richten op het oplossen van klusproblemen in huis. Net als vorig seizoen komen niet alleen meer vrouwen die hun niet-klussende man opgeven aan bod, maar is er ook plek voor andere duo’s zoals moeder en zoon, of broer en zus. 

Onderaan dit artikel ontdek je steeds meer over de deelnemers uit de nieuwste aflevering van Help, Mijn Man is Klusser seizoen 17.

John Williams over seizoen 17 HMMIK

Presentator John Williams vertelt over het nieuwe seizoen van Help, Mijn Man is Klusser: “Het is geweldig om met dit programma al zeventien seizoenen lang mensen te hulp te kunnen schieten. Dit seizoen omarmen we een frisse twist, want we introduceren een kersvers klusteam. Maar natuurlijk behouden we altijd de essentie van het programma: de warmte, het begrip en de creatieve oplossingen waar onze kijkers zo van zijn gaan houden. Na zoveel jaren had ik niet. verwacht dat ik nog steeds geshockeerd zou raken, maar ook dát is dit seizoen weer gelukt!”

Help mijn man is klusser in België kijken

Ik vroeg me begin 2022 nog af of Help, mijn man is klusser met John Williams in België te kijken zou zijn. Eerder waren verschillende afleveringen tenslotte al te zien bij VTM2 en VTM GO. In het voorjaar van 2023 kwam daar seizoen 15 op tv, terwijl in Nederland seizoen 16 er toen net op zat. Via VTM GO zijn de afleveringen helaas niet meer terug te kijken. (Althans, daar staan nu nog een paar dagen een aantal afleveringen uit seizoen 12).

TV Gemist

Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Sigrid en Chris in Nijkerkerveen

Sigrid en Chris wonen al zestien jaar in een chaos in Nijkerkerveen. De eeuwigdurende verbouwing zorgt ervoor dat de kinderen zich al jaren schamen en het heeft een effect op het huwelijk. Volgens Sigrid heeft Chris woedeaanvallen en weigert hij al jaren hulp. Ze is de situatie en haar man zat. (aflevering 1)

Michael en Zulaika in Drenthe

John Williams en de klussers zijn in Drenthe. Michael en Zulaika hebben vier jaar geleden een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moest worden. Dat is niet volgens plan gegaan, omdat de plotselinge dood van Michaels vader ervoor heeft gezorgd dat Michael niks meer doet. Ondertussen hebben ze ook te maken met vochtproblemen waardoor het huis onder de schimmels zit. (aflevering 2)

Jean-Paul en zus Angelique

Jean-Paul is opgegeven door zijn zus Angelique. Jean-Paul is al tijden bezig met de verbouwing van het huis van hun moeder Ann. In maart 2023 belandde Ann in het ziekenhuis en moest daarna drie maanden naar een revalidatiecentrum. Jean-Paul zag dit als de kans om haar huis te verbouwen en sloopte de woonkamer, badkamer en keuken, maar heeft dit nooit meer opgebouwd.

Bianca en Petrov in Nieuwegein

Bianca en Petrov kochten in 2018 hun huis in Nieuwegein. In eerste instantie waren ze van plan om alleen de bovenverdieping te verbouwen, maar door waterschade werd de verbouwing veel groter. Inmiddels zijn ze vier jaar verder en is het huis nog lang niet af. En dan heeft Petrov ook nog last van zijn gezondheid. Voor Bianca is de situatie thuis niet langer houdbaar en zelfs gevaarlijk.

Huub en Baeate in Heerlen

John Williams en het klusteam reizen af naar Heerlen. Wesley heeft hulp ingeroepen voor zijn oom Huub en tante Beate. Zij begonnen vijftien jaar geleden met verbouwen. Deze verbouwing is nooit afgekomen doordat Huub in 2007 twee keer een hersenbloeding kreeg. Sindsdien gaat het klussen langzamer. Het gevolg hiervan is dat Huub en Beate al jaren in de woonkamer slapen.

Fenneke en Marc in Woubrugge

Fenneke en Marc kochten drie jaar geleden hun droomhuis in Woubrugge. Het werd een nachtmerrie voor het stel dat eerder ook al genoeg voor hun kiezen kreeg (zo overleed de eerste man van Fenneke). Waar het in eerste instantie geen klushuis leek, bleek er bouwkundig toch van alles mis. Dat zorgde voor vele extra kosten. Het stel heeft naast hun hypotheek, dan ook nog anderhalve ton aan schulden bij familie.

Remi en Sarah in ’t Haantje

John Williams en het klusteam zijn deze keer in het Drentse dorp ’t Haantje. Remi en Sarah wonen daar samen met hun zoontje in een koud klushuis. De bovenverdieping is deels verwarmd en af, maar de benedenverdieping is onbewoonbaar. Irma, de tweelingzus van Remi, gelooft niet dat hier op korte termijn verandering in gaat komen en kan het niet meer aanzien.

Marijke en Fred in Maria Hoop

Marijke en Fred kochten twee jaar geleden een huis in het Limburgse dorp Maria Hoop. Door de gezondheidsproblemen van Fred zette het stel te snel een handtekening onder het koopcontract, met alle gevolgen van dien. Het huis blijkt vol verborgen gebreken. Marijke en Fred proberen zelf te klussen, maar samenwerken gaat ze niet goed af. Tijd dus voor de hulp van John Williams en zijn nieuwe klusteam. De aflevering met Marijke en Fred is de laatste uit het nieuwe seizoen.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 maart 2024 /