Documentaire I Am Andrew Tate kijken in Nederland en België

De documentaire I Am Andrew Tate over de controversiële Britse influencer Andrew Tate is vanavond – vrijdag 9 februari – om 21.00 uur te kijken in Nederland bij BNNVARA op NPO3. In België kun je de deze documentaire terugkijken bij VRT MAX. Geen probleem dus als je ‘m gemist hebt.

Influencer Andrew Tate

De controversiële Britse influencer Andrew Tate * is immens populair. Wist je dat mensen vaker naar Andrew Tate Googlen dan naar Kim Kardashian en Donald Trump samen? De oud-kickbokser wordt op social media vooral gevolgd door (jonge) mannen. Zijn invloed beangstigt leraren en zorg voor pittige discussies tussen ouders en hun tienerzonen.

Wie is Andrew Tate

Maar wie is Tate eigenlijk en waar komt hij vandaan? In deze documentaire ontdek je zijn levensverhaal. Dit verhaal wordt verteld aan de hand van niet eerder vertoonde beelden. Maar denk ook aan nterviews met fans, voormalige medewerkers, critici en zelfs zijn vermeende slachtoffers van seksueel en fysiek geweld. Dit meeslepende verhaal over de opkomst en ondergang van ’s werelds meest beruchte en controversiële internetster zoekt naar antwoorden op vragen die fans en critici bezighouden.

Documentaire I am Andrew Tate

Waarom is Tate een wereldwijd vertegenwoordiger van giftige mannelijkheid geworden? Waarom wordt hij gearresteerd in Roemenië? Is Tate, zoals de advocaten van zijn vermeende slachtoffers beweren, een serieverkrachter die ervan geniet vrouwen te wurgen totdat ze bewusteloos raken? Of is hij – zoals hij zelf beweert, een verdediger van traditionele waarden en biedt hij jonge mannen een uitweg uit The Matrix?

Terugkijken

I am Andrew Tate kijk je op vrijdag 9 februari 2024 om 21.00 uur bij BNNVARA op NPO3. De documentaire werd in België uitgezonden bij VRT Canvas. Je kunt tot en met vrijdag 19 april de docu ook terugkijken op VRT MAX. IN Nederland kijk je ‘m terug via NPO Start en NPO Plus. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, (en zet ‘m op Nederland of België afhankelijk waar je deze documentaire terugkijken gaat). Eerder kon je bij Telefacts op VTM al naar een docu kijken over deze controversiële influencer. Als het goed is, kun je die terugkijken bij VTM GO. Als je op de link klikt, ontdek je sowieso nog meer over de veelbesproken influencer.

Foto: BNNVARA – Marguerite Gaudin

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 februari 2024 /