Je Zal Het Maar Hebben Junior met Raïsha Zeegelaar

Naast het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben verschijnt er voor het eerst ook een junior variant op NPO Zapp. In Je Zal Het Maar Hebben Junior ontmoet presentator Raïsha Zeegelaar zestien kinderen met een bijzondere aandoening of ziekte. Je Zal Het Maar Hebben Junior is vanaf zondag 11 februari wekelijks om 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp. 

Deelnemers Je Zal Het Maar Hebben Junior

Onder andere Mads (11) die zonder ogen is geboren, Amelie (13) die vlinderziekte heeft waardoor haar huid als crêpepapier is en Alice (8) die door alopecia nu al helemaal kaal is. Hoe gaan ze om met hun ziekte of aandoening? Wat doen ze als ze gekke blikken op het schoolplein krijgen? En hoe zorgen ze ervoor dat hun aandoening of ziekte het leven niet volledig beheerst?  

Raïsha Zeegelaar

Raïsha Zeegelaar: “Het was een eer om het eerste seizoen ooit van Je Zal Het Maar Hebben Junior te mogen maken. Ik heb allemaal strijders ontmoet die zich niet laten tegenhouden door hun ziekte of aandoening én ook niet door de vooroordelen die ze hierover krijgen van de wereld. Dat vind ik meer dan stoer. Ik kan niet wachten tot heel Nederland kennismaakt met deze toppers.” Waar je Raïsha Zeegelaar verder van kunt kennen? Ze maakte Natuur de Luxe voor de NTR, en we zien haar bij Spuiten en Slikken en Kinderen voor Kinderen. Kortom: ze heeft een gevarieerd cv.

Gemist?

Je kunt Je Zal Het Maar Hebben Junior vanaf 11 februari ook wekelijks terugkijken bij NPO Start en NPO Plus. Daar vind je ook heel veel seizoenen van Je Zal Het Maar hebben. Kijken vanuit België en andere landen dan Nederland. Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga daarna naar de NPO Start site.

Foto:  BNNVARA / SimpelZodiak

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 januari 2024 /