Je Zal Het Maar Hebben Junior met Raïsha Zeegelaar

Naast het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben verschijnt er voor het eerst ook een junior variant op NPO Zapp. In Je Zal Het Maar Hebben Junior ontmoet presentator Raïsha Zeegelaar zestien kinderen met een bijzondere aandoening of ziekte. Je Zal Het Maar Hebben Junior is vanaf zondag 11 februari wekelijks om 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp. 

Deelnemers Je Zal Het Maar Hebben Junior

Onder andere Mads (11) die zonder ogen is geboren, Amelie (13) die vlinderziekte heeft waardoor haar huid als crêpepapier is en Alice (8) die door alopecia nu al helemaal kaal is. Hoe gaan ze om met hun ziekte of aandoening? Wat doen ze als ze gekke blikken op het schoolplein krijgen? En hoe zorgen ze ervoor dat hun aandoening of ziekte het leven niet volledig beheerst?  

Raïsha Zeegelaar

Raïsha Zeegelaar: “Het was een eer om het eerste seizoen ooit van Je Zal Het Maar Hebben Junior te mogen maken. Ik heb allemaal strijders ontmoet die zich niet laten tegenhouden door hun ziekte of aandoening én ook niet door de vooroordelen die ze hierover krijgen van de wereld. Dat vind ik meer dan stoer. Ik kan niet wachten tot heel Nederland kennismaakt met deze toppers.” Waar je Raïsha Zeegelaar verder van kunt kennen? Ze maakte Natuur de Luxe voor de NTR, en we zien haar bij Spuiten en Slikken en Kinderen voor Kinderen. Kortom: ze heeft een gevarieerd cv.

Gemist?

Je kunt Je Zal Het Maar Hebben Junior vanaf 11 februari ook wekelijks terugkijken bij NPO Start en NPO Plus. Daar vind je ook heel veel seizoenen van Je Zal Het Maar hebben. Kijken vanuit België en andere landen dan Nederland. Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga daarna naar de NPO Start site.

Foto:  BNNVARA / SimpelZodiak

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 januari 2024 /