Huizenjagers seizoen 10: met in Miljoenenweek Lesley-Ann Poppe

Huizenjacht seizoen 10 is weer gestart. Na de Miljoenenweek inclusief bekende Vlaming (Lesley-Ann Poppe) – waarmee het programma op 8 januari opende – is het in de derde week tijd voor Huizenjagers Leiestreek. Ontdek hier alles over Huizenjacht seizoen 10, de makelaars en kopers.

Huizenjagers seizoen 10

Huizenjagers seizoen 10 werkt weer volgens hetzelfde principe als de andere seizoenen. Makelaars rijden door het welbekende Huizenjagersbusje door heel België. Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers.

Huizenjagers Leiestreek

Het werkveld van de Huizenjagers seizoen 10 bevindt zich in de derde week in de Leiestreek. De West-Vlaamse, jonge makelaars verdedigen elk de eer van hun kantoor en trekken ten strijde om het ideale pand voor de potentiële kopers te vinden.

Makelaars Leiestreek

De makelaars die in Huizenjagers Leiestreet (2024) worden gevolgd zijn Julie Casselman, Sarah Maes en Maurits Vanhoutte. Hieronder maak je uitgebreid kennis.

  • Julie Casselman, een gedreven makelaar met drie jaar ervaring in het vak, heeft haar droomjob gevonden bij het kantoor Yvimat in Zwevegem. Meteen na haar studie sloot Julie zich aan bij het West-Vlaamse immobiliënkantoor, waar ze zich sindsdien volledig op haar gemak voelt. Op 25-jarige leeftijd is Julie een sociale en vrolijke persoonlijkheid die zelden stilzit. Bij Yvimat heeft Julie de rol van de lokale fotograaf op zich genomen, die de vastgoedobjecten voor verhuur op fraaie wijze vastlegt. Deze taak stelt haar in staat om haar liefde voor fotografie te combineren met haar beroep.  
  • Sarah Maes, de dochter van de oprichter van het immobiliënbedrijf Immo Concept Maes in Anzegem, heeft haar weg naar de vastgoedwereld op een onverwachte manier gevonden. Hoewel vastgoed niet van jongs af aan in haar familie zat – haar ouders waren oorspronkelijk actief in de textielsector en begonnen pas tien jaar geleden met hun vastgoedonderneming – voelt ze zich enorm thuis in de vastgoedsector. Ze wordt dagelijks omringd door mensen die gepassioneerd zijn door vastgoed, waaronder haar vriend. Het is dan ook geen verrassing dat vastgoed vaak het onderwerp is aan de eettafel. 
  • Maurits Vanhoutte, een getalenteerde jonge makelaar, heeft zijn intrede in de vastgoedwereld gemaakt door als stagiair te beginnen bij Bordes, het bedrijf waar hij momenteel ook werkt. Slechts twee jaar later heeft hij zich opgewerkt tot één van de zaakvoerders van het Bordes-kantoor in Waregem. Hij heeft een opmerkelijke connectie met het kantoor, want zijn vriendin is de dochter van de oprichter van Bordes. Maurits is jonge workaholic die altijd klaarstaat voor zijn klanten. Hij wil dan ook graag laten zien dat jonge makelaars hun mannetje kunnen staan in de sector.  

Ontdek hieronder meer over de kopers uit Huizenjagers Leiestreek:

Kantoor aan huis, zwembad in de tuin

Aflevering 1: Sam en Charline – Woning met mogelijkheid tot uitbreiding van het kantoor – budget €480.000  – De eerste opdracht in de Leiestreek is zeker en vast niet de makkelijkste. Fiere ouders Sam en Charline zijn voor hen én hun tweeling Celeste en Celestine op zoek naar een nieuwe woning. Ze zijn opzoek naar een pand met kantoorruimte van minstens 100m². Naast de kantoorruimte droomt het koppel ervan om hun eigen zwembad te hebben in de tuin. Welke makelaar slaagt erin om hen hun ideale droomwoning voor te schotelen?

Starterswoning

Aflevering 2: Alex en Bo – Eerste woning voor jong koppel – budget €285.000 – Alex en Bo zijn op zoek naar hun eerste woning samen. Ze zouden graag hun eigen stekje vinden om niet meer constant te pendelen. Ze staan open voor zowel een oudere woning met wat werk aan, als een nieuwere, instapklare woonst. Hét grote discussiepunt is de keuze van een open of gesloten keuken. Verder hebben ze graag ook een tuintje voor hun toekomstige hond.  

Rolstoelvriendelijke woning

Aflevering 3: Pascal en Andy – rolstoelvriendelijke woning – budget €220.000 – Na een motorongeluk is de alleenstaande papa Pascal moeilijk te been. Daarom is hij met zijn beste vriend en aannemer Andy op zoek naar een woning die aan zijn huidige medische wensen voldoet. Dat wil zeggen: rolstoelvriendelijk en liefst zonder trappen. Als het kan heeft hij het liefst alles gelijkvloers en een grote living want Pascal ontvangt graag vrienden bij hem thuis. 

Huis met karakter

Aflevering 4: Matthias en Ruth – Huis met karakter – budget €550.000 – Matthias en Ruth zijn opzoek naar een woning met veel karakter, maar kunnen zelf moeilijk de vinger leggen op wat ze daar nu juist mee bedoelen. Als piloot en clinical researcher zijn ze vooral op zoek naar rust, maar ze zijn ook graag dicht in de buurt van cafeetjes en restaurants. Hun verlanglijstje wordt vervolledigd door een badkamer met bad en wijnkelder.  

Huizenjagers Limburg

In de tweede week van Huizenjagers seizoen 10 liggen de budgetten iets lager dan in de Miljoenenweek, waarmee we van start zijn gegaan. Het Huizenjagersbusje rijdt richting het sympathieke Limburg met makelaars Ilona Dörge, Tiziana Di Piazza en Claudia ​Profeta.

Makelaars Huizenjagers Limburg

De makelaars die in Huizenjagers Limburg (2024) worden gevolgd zijn Ilona Dörge,Tiziana Di Piazza en Claudia Profeta.

  • ​Ilona Dörge is een jonge makelaar die graag zorgdraagt voor haar klanten. Ze kenmerkt zich door haar informele en persoonlijke aanpak. Ze werkt nu 8 jaar in de sector en heeft een enorme winnaarsmentaliteit. Met haar zorg van A tot Z probeert Ilona Dörge haar klanten zo goed mogelijk in de watten te leggen.
  • Tiziana Di Piazza is een trotse mama met Italiaanse roots. Ze heeft 12 jaar als sales consultant in de IT gewerkt, maar ontdekte dat haar passie in de vastgoedsector lag. Als vastgoedmakelaar probeert ze echt het verschil te maken. Tiziana Di Piazza laat graag panden zien die de potentiële kopers in eerste instantie niet zouden uitkiezen, om hen daarna te overtuigen dat de woning wel degelijk veel otentieel heeft. 
  • De Italiaanse Claudia Profeta heeft zo’n 18 jaar ervaring als vastgoedmakelaar. Haar ervaring leert haar dat het belangrijk is om geduldig te zijn, goed te luisteren en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Het motto van Claudia Profeta: Je pand kennen door je huiswerk goed te doen!

Ontdek hieronder meer over de kopers uit Huizenjagers Limburg:

Plek voor jacuzzi

Aflevering 1: Dirk & Yolanda – Woning met plaats voor jacuzzi – budget €450.000​ – Met een slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers dachten Dirk en Yolanda dat hun eisen voor een nieuwe woonst niet al te gek waren. Toch blijkt de zoektocht een moeilijke opdracht voor vele makelaars. Verder moet er ook een plekje voorzien worden voor de ​ jacuzzi die enorm belangrijk is voor het koppel. Yolanda heeft namelijk een spierziekte en de heilzame werking van de jacuzzi kunnen ze beiden niet meer missen. Dirk en Yolanda zijn twee vrolijke en energieke mensen met het hart op de tong.

Appartement centrum Genk

Aflevering 2: Sena & Nevin – appartement in het centrum van Genk – budget €350.000​ – De tweede zoektocht van deze week is een moeder-dochter uitstap. Ten huize Hulsbosch is het de grote uittocht want Sena en haar zus trekken allebei het huis uit waardoor mama Nevin alleen achterblijft in een veel te groot huis. Daarom zoeken moeder en dochter een nieuwe woonst in het levendige centrum van Genk. 

Kangoeroewoning voor broer en zus

Aflevering 3: Daniele & Stephani – ​ Kangoeroewoning voor broer en zus – budget €400.000​ – Daniele en Stephani groeiden samen op. Nadat hun ouders gescheiden waren, besliste Daniele om bij zijn zus te gaan wonen. Stephani is nu zelf mama van twee kinderen en ook Daniele heeft samen met zijn vriendin een kinderwens. Daarom zijn ze opzoek naar een nieuwe kangoeroewoning. 

Woning voor baasjes én 10 honden

Aflevering 4: Henk & Frances – huis met plaats voor 10 honden – budget €475.000​Frances en Henk zijn al bijna 1,5 jaar op zoek naar een nieuwe woonst voor hen én hun tien trouwe viervoeters. Ze zoeken een mooie landelijke woning met een grote tuin die ook deels kan ingericht worden als hondenkwekerij. Een opdracht die onze makelaars zeker prikkelt en waarbij ze verrassend uit de hoek zullen moeten komen. Huizenjagers, van maandag t.e.m. donderdag op Play4 en in de app van GoPlay.

Huizenjagers jubileumweek 2024

Net als voorgaande seizoenen start Huizenjagers met de Miljoenenweek. Vorig jaar zagen we daarin bijvoorbeeld Paul De Grande. Deze keer is de bekende Belg in de miljoenenweek Lesley-Ann Poppe. Zij zoekt op woensdag 10 januari samen met haar man Kevin en haar 3 kinderen een buitenverblijf in Knokke. Daarvoor hebben ze een budget voorzien van 1.250.000 euro. 

Huizenjagers seizoen 10 kijken

Huizenjagers seizoen 10 start vanaf maandag 8 januari 2024 op Play4 en op GoPlay. Wist je dat je op GoPlay ook oudere seizoenen van Huizenjagers kunt kijken. Je vindt er seizoen 5, 8 en 9. Net als Huizenjagers Buitenland. Wist je dat je met een VPN Verbinding – die je op België zet – ook in Nederland naar dit programma kunt kijken. 

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 januari 2024 /