Geubels gaat in bad: show Philippe Geubels live op tv kijken

Geubels gaat in bad; de nieuwe cabaret show van Philippe Geubels is vanavond – zondag 14 januari – om 20.55 uur live op tv te kijken bij VRT 1. Dit is de allereerste keer dat een comedyshow in Vlaanderen live op tv wordt uitgezonden.

Geubels gaat in bad

Geubels gaat in bad, live op VRT 1 belooft cabaret om van te genieten! Philippe Geubels doet wat van hem verwacht wordt. De Vlaamse cabaretier laat zijn licht schijnen over te dure foodtrucks, kerstversiering bij begrafenisondernemers en de ontstaansgeschiedenis van de kroket. Maar vanuit zijn veilige bad durft hij ook te mijmeren over wreed verlies en over verdriet durven vastpakken, om daarna de kraan van de onzin nog eens wagenwijd open te zetten. 

Philippe Geubels show live op tv

De show van Philippe Geubels komt live vanuit de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Tegen De Zondag vertelde de Vlaamse cabaretier dat hij toch wel ‘wat extra stress’ voelt. Dat er iets mis kan lopen, maakt het volgens hem spannend. Toch wilde hij het eens geprobeerd hebben. “Om misschien nooit meer te herhalen. Het is in ieder geval spannender en specialer dan een show opnemen en achteraf monteren. De mensen thuis krijgen nu de live ervaring van in de zaal aangeboden. Ik vond dat een tof element.” Eerder verzorgde de Amerikaanse komiek Chris Rock een live show op Netflix.

Philippe Geubels

Aan het begin van 2024 zien we Philippe Geubels niet alleen in bad op tv. Op Prime Video is hij – samen met Jeroom – weer de host van Last One Laughing Nederland (seizoen 2). En iedere maandagavond is hij ook te zien op VRT1 in het nieuwe seizoen van Hotel Romantiek 2024. Daarnaast werkt de cabaretier en presentator momenteel ook aan het derde seizoen van Taboe. Hij gaat weer verschillende thema’s uit de taboesfeer halen. De opnames vinden dit jaar plaats en wie weet zien we Taboe dan nog op tv in 2024. Als we meer weten over wanneer deze show op tv komt, dan delen we dat natuurlijk via onderstaande social media kanalen.

Geubels gaat in bad terugkijken

Geubels gaat in bad is om 20.55 uur live te kijken bij VRT1. Op VRT MAX kun je Geubels gaat in bad terugkijken vanaf 21.05 uur. Wil je dit vanuit Nederland (of een ander land dan België doen) zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar de VRT MAX site gaat.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 januari 2024 /