Stones GRRR Live! The Rolling Stones concert op tv

Stones GRRR Live! is vanavond – maandag 1 januari 2024 – om 20.25 uur bij de NTR op NPO3 te kijken. Het gaat om een verfilming van een legendarisch concert, dat nu voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien is. Lees er hier meer over.

The Rolling Stones

In 2012 en 2013 viert de legendarische band The Rolling Stones * haar vijftigjarige jubileum met de 50 & Counting Tour in stadions in de Verenigde Staten en Europa. Op 15 december 2012 speelt de band in Newark, New Jersey en geeft een legendarisch optreden waaraan ook allerlei bijzondere gasten aan meedoen. Dit concert is verfilmd en nu voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie.

Stones GRRR Live!

The Stones spelen klassiekers tijdens Stones GRRR Live! nummers als The Last Time, Paint It Black, Wild Horses, Dead Flowers, Miss You, Start Me Up en Brown Sugar. Lady Gaga doet mee op Gimme Shelter, de band wordt tijdens I’m Going Down bijgestaan door John Mayer en Gary Clark Jr. The Black Keys zijn te horen op Who Do You Love, oud Stones-gitarist Mick Taylor levert een bijdrage tijdens Midnight Rambler en Bruce Springsteen is te horen tijdens Tumbling Dice.

Wist je dat hier een cd met blu-ray van is? *

Stones GRRR Live! Concert Rolling Stones op tv kijken

Het concert van The Rolling Stones: Stones GRRR Live! is vanavond – maandag 1 januari 2024 – om 20.25 uur bij de NTR op NPO3 te kijken. Terugkijken kan via NPO Start en NPO Plus. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land kijken. Voor de liefhebbers die gisteren ook met veel plezier naar de concertfilms en rockdocumentaires tijdens De Tijdloze Nacht hebben gekeken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 januari 2024 /