Stones GRRR Live! The Rolling Stones concert op tv

Stones GRRR Live! is vanavond – maandag 1 januari 2024 – om 20.25 uur bij de NTR op NPO3 te kijken. Het gaat om een verfilming van een legendarisch concert, dat nu voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien is. Lees er hier meer over.

The Rolling Stones

In 2012 en 2013 viert de legendarische band The Rolling Stones * haar vijftigjarige jubileum met de 50 & Counting Tour in stadions in de Verenigde Staten en Europa. Op 15 december 2012 speelt de band in Newark, New Jersey en geeft een legendarisch optreden waaraan ook allerlei bijzondere gasten aan meedoen. Dit concert is verfilmd en nu voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie.

Stones GRRR Live!

The Stones spelen klassiekers tijdens Stones GRRR Live! nummers als The Last Time, Paint It Black, Wild Horses, Dead Flowers, Miss You, Start Me Up en Brown Sugar. Lady Gaga doet mee op Gimme Shelter, de band wordt tijdens I’m Going Down bijgestaan door John Mayer en Gary Clark Jr. The Black Keys zijn te horen op Who Do You Love, oud Stones-gitarist Mick Taylor levert een bijdrage tijdens Midnight Rambler en Bruce Springsteen is te horen tijdens Tumbling Dice.

Wist je dat hier een cd met blu-ray van is? *

Stones GRRR Live! Concert Rolling Stones op tv kijken

Het concert van The Rolling Stones: Stones GRRR Live! is vanavond – maandag 1 januari 2024 – om 20.25 uur bij de NTR op NPO3 te kijken. Terugkijken kan via NPO Start en NPO Plus. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land kijken. Voor de liefhebbers die gisteren ook met veel plezier naar de concertfilms en rockdocumentaires tijdens De Tijdloze Nacht hebben gekeken.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 januari 2024 /