MINDF*CK Oudejaarsspecial 2023 met Victor Mids en deze gasten

De MINDF*CK Oudejaarsspecial 2023 met Victor Mids en zijn gasten is vanavond – zondag 31 december 2023 – om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO1 te kijken. Wat je kunt verwachten? Onverklaarbare illusies en gasten als Maarten van Rossum en Philip Freriks.

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2023

Onverklaarbare illusies staan centraal in de MINDF*CK Oudejaarsspecial 2023. Victor Mids sluit het jaar op magische wijze af met Maarten van Rossum en Philip Freriks. Ook zorgt Victor Mids voor een écht wonder in een levende kerststal en popt hij op onverklaarbare wijze champagne zonder de fles aan te raken.

Philip Freriks en Maarten van Rossum

Maarten van Rossum en Philip Freriks van De Slimste Mens nemen speciaal voor MINDF*CK plaats in de stoelen van de kandidaten. “Maarten van Rossum staat los van zijn vrolijke humeur natuurlijk bekend om zijn kennis over de geschiedenis, en Philip was naast presentator ook nieuwslezer en is een echte liefhebber van Frankrijk. Precies die kennis ga ik gebruiken om de heren een magisch geschiedenislesje te geven. In een tweede experiment spelen we De Slimste MINDF*CK en zitten zij in de stoelen van de kandidaten waarbij ze het opnemen tegen mijn vertrouwde assistent, meneer de gorilla”, aldus Victor Mids.

Thuis meedoen met Victor Mids

Ook thuis kan er meegedaan worden met een interactief experiment. Via avrotros.nl/kleurplaat en met een telefoon in de hand doet de kijker mee. Maar je kunt thuis ook experimenteren met deze set. Of je leest de boeken van Victor Mids.

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2023

Wil je de MINDF*CK Oudejaarsspecial 2023 kijken, dan kan dit om 20.25 uur op NPO1. Daarnaast kun je de special ook terug kijken via NPO Start en NPO Plus. Hier kun je ook alle eerdere seizoenen en oudejaarsspecials (zoals die van 2022) terugkijken. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar NPO Start kijken.

Foto: AVROTROS

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 december 2023 /