MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022 met Victor Mids en deze gasten

Victor Mids heeft weer de MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022 gemaakt. Hij trakteert zijn gasten en de mensen op de bank thuis van onverklaarbare illusies en experimenten. Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden krijgen hierbij een koekje van eigen deeg. De MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022 is te kijken om 21.30 uur op NPO1.

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022

Victor Mids reflecteert in de Oudejaarsspecial 2022 op het afgelopen jaar. Zo heeft hij bijvoorbeeld in deze tijd van hoge energiekosten en inflatie een aantal magische trucs bedacht om geld te besparen. Tot slot kan de kijker thuis alvast een een vork, een oliebol en een glas champagne klaarleggen, want die zijn nodig in een interactief experiment waarbij Victor via het televisiescherm gaat proberen iedereens gedachten te lezen.

Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven

Speciale gasten zijn Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Zij krijgen een verrassend en onverklaarbaar koekje van eigen deeg. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven beoordelen baksels van Victor Mids en zijn niet mild in hun oordeel. Uiteindelijk zijn zij het zelf die met open mond achterblijven. “Ik heb er nu met mijn neus bovenop gestaan, maar dit is echt onmogelijk”, aldus Robèrt. “Dit gaat echt mijn pet te boven”, zegt Janny na afloop. Zij zijn op dit moment te zien in het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt.

Victor Mids

Victor Mids vertelt: “We hebben er weer een feestelijke special van gemaakt waar iedereen aan mee kan doen. Een special waarmee we het jaar op een magische wijze willen afsluiten.” Wil je zelf zijn experimenten eens proberen, dan kan dit met deze set. Of je leest de boeken van Victor Mids.

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022

Wil je de MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022 kijken, dan kan dit om 21.30 uur op NPO1. Daarnaast kun je de special ook terug kijken via NPO Start en NPO Plus. Hier kun je ook alle eerdere zes seizoenen en oudejaarsspecials terugkijken. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar NPO Start kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /