Callboys seizoen 2 in herhaling weer op Play4 en GoPlay te kijken

Callboys seizoen 2 is vanaf vandaag zaterdag 21 oktober 2023 in de herhaling weer op Play4 en GoPlay te kijken. De afgelopen weken zag je het eerste seizoen al op Play4 en GoPlay. Helaas is dat nu niet meer terug te kijken op GoPlay.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 26 augustus 2019; het heeft op zaterdag 21 oktober 2023 een update gekregen door auteur Patricia de Ryck. Lees hier daarnaast wat de Callboys cast anno 2023 doet.

Devon Macharis Callboys seizoen 2

Callboys

In het vorige seizoen namen Callboys Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Jay Vleugels (Rik Verheye) ons mee naar een wereld van oversized dildo’s en nog oversizedere ego’s. Verblind door weinig zelfkennis en een overdosis testosteron werkte het gigolocollectief zich reddeloos in de schulden. De onzekerheid, ijdelheid en gekrenkte trots leidden uiteindelijk tot de tragische dood van Jay Vleugels.

Jeremy Vleugels Callboys seizoen 2

Callboys seizoen 2 met Jeremy Vleugels

Nu zijn de boys back. Back in business. En alles is veranderd. Want de Callboys willen naar het volgende level. Devon, Randy, Wesley en Jeremy – de identieke tweelingbroer van wijlen Jay- Vleugels zijn in 2019 vastbesloten om de escortsector plat te spelen. Of hoe de M van Mij de W van Wij wordt. Met een nieuw élan slagen de jongens erin om overeind te krabbelen, waarbij ze meer aan moed dan aan wijsheid winnen. Vol enthousiasme over hun nieuwe start vergeten ze de brokken die ze eerder hebben gemaakt.

Wesley Biets Callboys seizoen 2

Jan Eelen

Callboys is een reeks van Jan Eelen, die met In De Gloria, Het Eiland en De Ronde een unieke standaard heeft gezet binnen het Vlaamse comedy-drama. Zijn personages zijn even grotesk als herkenbaar, en wat hij hen aandoet zou misantroop zijn, als het niet zo grappig en diepmenselijk was.

Randy Paret Callboys seizoen 2

Zelf ben ik absoluut fan van het werk van Jan Eelen. Wij hebben hier thuis met al zijn reeksen gelachen. De Ronde was daarnaast ook gewoon prachtig in beeld gebracht.

Trailer Callboys seizoen 2

Foto’s Play4

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 oktober 2023 /