Mijn Slechtste Beste Vriendin seizoen 2 en 3 op tv kijken

Mijn Slechtste Beste Vriendin seizoen 3 is vanaf maandag 11 september 2023 te kijken op Play4. De afgelopen weken kon je steeds genieten van een dubbelaflevering van seizoen 2, maar bij seizoen 3 gaat het om 1 aflevering. Lees hier alles over Mijn Slechtste Beste Vriendin (MSBV) seizoen 2 en 3 en de cast.

Update: dit bericht verscheen voor het eerst op 29 april 2021 op VlaamsKijken. Ik heb het bijgewerkt op maandag 21 augustus 2023 en verder aangevuld op 11 september 2023.

MSBV kijken

Wil je Mijn Slechtste Beste Vriendin seizoen 1 en 2 in Nederland kijken, dan kan dit via de GoPlay website. Hier komt ook dagelijks een aflevering van seizoen 3 bij. Zorg voor een VPN Verbinding die je op België zet en start dan met kijken. Hier lees je er meer over: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

Tweede seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin

Dat er een tweede seizoen komt van Mijn Slechtste Beste Vriendin vond ik persoonlijk echt geweldig nieuws! Wat heb ik genoten van deze serie. Ik heb seizoen 1 echt gebingewatcht. Ik heb zo genoten van Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Charlotte-Anne Bongaerts, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Eva Van der Gucht die in deze serie de hoofdrol spelen.

Cast

De cast voor seizoen 2 en 3 van Mijn Slechtste Beste Vriendin is grotendeels hetzelfde gebleven. Wel zijn er nieuwe namen, denk aan Jennifer Heylen, Ella Leyers, Isabelle Vanhecke en Titus Devoogdt. En in seizoen 3 bijvoorbeeld Charlotte Timmers en Inge Paulussen. Je leest er alles over in mijn uitgebreide artikel over de cast van Mijn Slechtste Beste Vriendin.

MSBV Seizoen 2

In het nieuwe seizoen worden de vriendschappen weer danig op de proef gesteld. Bedrog uit het eerste seizoen komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer. Houdt de vriendschap stand? Eén ding is zeker: in het tweede seizoen van MIjn Slechtste Beste Vriendin nog meer intriges, meer edgyness, meer kitsch en vooral… méér wijn. En misschien duikt de echte David Hasselhoff dit seizoen wel op? Josje zal alvast wel aandraven, al is het niet die van K3.

Ilse Beyers

Ook deze seizoenen van Mijn Slechtste Beste Vriendin, is eveneens geschreven door Dag Allemaal ex-hoofdredactrice Ilse Beyers*. De serie is namelijk gebaseerd op haar gelijknamige boek.

Serie Mijn Slechtste Beste Vriendin

Ken je de serie Mijn Slechtste Beste Vriendin (MSBV) niet; hier meer over het verhaal. We duiken achter de schermen van het upscale reclamebureau Callier & Starck’ waar we de intriges volgen van artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste  Michelle (Maaike Cafmeyer), account-manager Zita (Kim Hertogs), soap- actrice Molly (Ella-June Henrard), barvrouw Nikki (Clara Cleymans) en ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte-Anne Bongaerts) terwijl professionele en persoonlijke uitdagingen de kop opsteken. Het zijn daarnaast ook vriendinnen. Ze delen niet enkel dezelfde werkvloer en een goed glas wijn, maar ook goed bewaarde geheimen. Om ze vervolgens door te vertellen aan de rest van hun collega’s…

Foto: Lecter Media

Tweede seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin (MSBV)
Tweede seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin (MSBV)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 september 2023 /