Barbara de Loor met Duco Bauwens in Nederland in Beweging

Barbara de Loor is sinds vandaag – maandag 4 september – te zien naast Duco Bauwens in Nederland in Beweging. De voormalig schaatsster Barbara Loor is de opvolgster van Olga Commandeur, die het programma presenteerde vanaf de start in 2000. Nederland in Beweging is elke werkdag om 10.15 uur te kijken op NPO 1 én om 09.15 uur op NPO 2.

Nederland in Beweging

Barbara de Loor en Duco Bauwens (die je op dit moment ook ziet in De Slimste) motiveren Nederland om meer te bewegen. Ze worden vergezeld door verschillende oefengroepen. Door mee te doen aan Nederland in Beweging kan de kijker al de helft van de dagelijkse norm van dertig minuten gezond bewegen behalen. In 2000 kwam het programma voor het eerst op tv; toen met Olga Commandeur en Karl Noten (2000-2007).

Olga Commandeur

Barbara de Loor is de opvolgster van Olga Commandeur bij Nederland in Beweging. In april maakte zij bekend dat ze ging stoppen met het programma. Ze gaat namelijk met pensioen en wilde dat doen ‘nu ze nog kerngezond is’. Wat Olga Commandeur gaat doen? Ze zei op Twitter: “Ik ga nog meer genieten van het leven. Van mijn man, mijn kinderen, mijn kleinkinderen. Ik ga nog meer reizen”, aldus Olga Commandeur, die we samen met haar man ook zagen in Race Across The World.

Barbara de Loor

Barbara de Loor is bekend als schaatsster; in 2005 wordt ze wereldkampioen op de duizend meter. Na haar professionele schaatscarrière is ze te zien in verschillende tv-programma’s. Ook zet Barbara zich in voor IT4Kids en Spieren voor Spieren. Wist je dat ze een boek schreef: Lekker! Leven, Eten en Bewegen Met Barabara de Loor*. Ze vertelt: “De opnames voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels achter de rug en ik kan niet wachten om het resultaat met Nederland te delen. Ik roep iedereen op – van jong tot oud – om de oefeningen. Een heerlijke actieve start van de dag!”

Nederland in Beweging kijken

Wil je Nederland in Beweging kijken, dan kan dat elke werkdag om 10.15 uur bij omroep MAX op NPO1. Op NPO2 zie je de aflevering om 09.15 uur. En ook via NPO Start kun je heel veel afleveringen terugkijken. Vanuit het buitenland doe je dat met behulp van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: Elvin Boer / MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2023 /