Filip Joos nieuwe presentator Extra Time (VRT Canvas & SPORZA)

Filip Joos is de nieuwe presentator van Extra Time (VRT Canvas en SPORZA). Vanuit de voetbalkantine van KV Bonheiden ontdek je alles over het voorbije voetbalweekend. De eerste aflevering is vanaf vanavond – maandag 4 september 2023 – om 21.20 uur bij VRT Canvas te kijken.

Extra Time

Voetbaltalkshow Extra Time begint aan het vijftiende seizoen én doet dat in een nieuw jasje. De ervaren Filip Joos blikt samen met drie gasten terug op het voetbalweekend vanop een speciale locatie. Filip Joos mag op de eerste speeldag van Extra Time niemand minder dan Karel Geraerts verwelkomen, de voormalige succestrainer van Union. Samen met Youri Mulder en Arnar Vidarsson bijten zij de spits af.  

Filip Joos

Filip Joos vertelt over Extra Time: “Het is heel fijn om met Extra Time naar de voetballiefhebbers toe te gaan. Mede door de pandemie hebben we het de voorbije jaren zonder publiek moeten doen. Dit voelt toch als terugkeren naar de roots, van het programma en van het voetbal. We voelden ons soms opgesloten in onze ‘doos’ op VRT. Ik heb te veel respect voor het vakmanschap en de klasse van Frank en Aster om zomaar hun rol op te nemen. Ik beloof net plechtig dat ik de minder aanwezige versie van mezelf zal zijn (lacht).”

Voetbalkantines in Vlaanderen

Extra Time zoekt het komende jaar de mooiste voetbalkantines van Vlaanderen op en zal elke maandag vanop die locatie uitzenden. De komende weken doen ze dat in de kantine van de club KV Bonheiden uit tweede provinciale.

Extra Time kijken

Je kunt het nieuwe seizoen van Extra Time vanaf maandag 4 september elke week om 21.20 uur kijken bij VRT Canvas en VRT MAX. Vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet voordat je naar VRT MAX gaat.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2023 /