Filip Joos nieuwe presentator Extra Time (VRT Canvas & SPORZA)

Filip Joos is de nieuwe presentator van Extra Time (VRT Canvas en SPORZA). Vanuit de voetbalkantine van KV Bonheiden ontdek je alles over het voorbije voetbalweekend. De eerste aflevering is vanaf vanavond – maandag 4 september 2023 – om 21.20 uur bij VRT Canvas te kijken.

Extra Time

Voetbaltalkshow Extra Time begint aan het vijftiende seizoen én doet dat in een nieuw jasje. De ervaren Filip Joos blikt samen met drie gasten terug op het voetbalweekend vanop een speciale locatie. Filip Joos mag op de eerste speeldag van Extra Time niemand minder dan Karel Geraerts verwelkomen, de voormalige succestrainer van Union. Samen met Youri Mulder en Arnar Vidarsson bijten zij de spits af.  

Filip Joos

Filip Joos vertelt over Extra Time: “Het is heel fijn om met Extra Time naar de voetballiefhebbers toe te gaan. Mede door de pandemie hebben we het de voorbije jaren zonder publiek moeten doen. Dit voelt toch als terugkeren naar de roots, van het programma en van het voetbal. We voelden ons soms opgesloten in onze ‘doos’ op VRT. Ik heb te veel respect voor het vakmanschap en de klasse van Frank en Aster om zomaar hun rol op te nemen. Ik beloof net plechtig dat ik de minder aanwezige versie van mezelf zal zijn (lacht).”

Voetbalkantines in Vlaanderen

Extra Time zoekt het komende jaar de mooiste voetbalkantines van Vlaanderen op en zal elke maandag vanop die locatie uitzenden. De komende weken doen ze dat in de kantine van de club KV Bonheiden uit tweede provinciale.

Extra Time kijken

Je kunt het nieuwe seizoen van Extra Time vanaf maandag 4 september elke week om 21.20 uur kijken bij VRT Canvas en VRT MAX. Vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet voordat je naar VRT MAX gaat.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 september 2023 /