Blokken seizoen 30 met Ben Crabbé in nieuw decor

Blokken seizoen 30 gaat vanavond – maandag 4 september 2023 – om 18.30 uur van start. Natuurlijk is presentator Ben Crabbé, die de show sinds de start presenteert, ook weer van de partij. Een quiz waar volgens mij velen herinneringen aan hebben.

Wist je dat er ook een Blokken Scheurkalender is? (Bestel ‘m bij Amazon BE / Amazon NL)

Sssttt… Blokken

Het dertigste seizoen van Blokken, dat betekent dat dit Vlaamse programma volgend jaar dertig jaar wordt. Op 5 september 2024 is het zover. Ik heb met name herinneringen aan die beginjaren. Mijn opa en oma (die helaas inmiddels al weer vele jaren overleden zijn) waren namelijk fan van deze show. Sterker nog: als Blokken op tv kwam, dan was iedereen stil. Ze moesten het natuurlijk wel op de voet kunnen volgen. Iedere dag…

Terug naar het dertigste seizoen van Blokken:

Blokken seizoen 30

Blokken seizoen 30 wordt gevierd met een volledig nieuwe look-and-feel. Ook krijgt spelronde 2 een update: per juist antwoord in die ronde verzamelen kandidaten nu speelseconden op het blokkenbord. De handigste spelers kunnen dus meer dan 300 punten scoren!

Nieuw decor

Ben Crabbé presenteert seizoen 30 in een nieuw decor. Voor de tiende keer inmiddels. Er er is niet alleen een nieuw spreekwoordelijk jasje, maar ook een nieuwe generiek. Voor een show die al 6.198 afleveringen telt valt dat eigenlijk nog best mee… Wist je trouwens dat ze bij productiehuis De Mensen ook een inschatting hebben gedaan hoeveel blokjes er al naar beneden zijn gevallen… Dat moeten er zeker 357.280 zijn.

Blokken kijken

Blokken met Ben Crabbé is iedere werkdag om 18.30 uur te kijken bij VRT1 en VRT MAX. Eerder schreven wij over dit programma: Bekende Vlamingen in Blokken voor Kom op tegen kanker.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2023 /