Een huis vol seizoen 16 (zomer 2023) op tv met deze families

Ben jij nieuwsgierig naar de families die we vanaf vandaag – maandag 28 augustus 2023 – elke werkdag om 19.00 uur op NPO1 gaan zien in Een huis vol seizoen 16? Deze keer oude bekende en nieuwe gezichten bij de deelnemers van Een Huis Vol met de familie Cudogham, Nagelkerke, Blom en Wildeman.

Een huis vol seizoen 16 (zomer 2023)

In de zomer van 2023 – of kunnen we beter zeggen najaar 2023, want de afleveringen starten op maandag 28 augustus – kun je kijken naar Een huis vol seizoen 16. In de populaire serie wordt het leven van vier grote gezinnen gevolgd. Hoe gaan zij om met grote en kleine uitdagingen? Wat bindt hen en hoe zorgen ze voor elkaar?

Een huis vol: familie

Benieuw naar de Een huis vol familie uit zomer 2023? We zetten de families op een rijtje. In de komende reeks zien we twee families uit voorgaande seizoenen terug: de familie Cudogham uit Amsterdam en de familie Nagelkerke uit Oudenbosch. Daarnaast maken we kennis met twee nieuwe gezinnen: de familie Blom uit Bodegraven en het samengestelde gezin Wildeman uit Rotterdam.

Onderaan dit artikel lees je meer over de families uit Een Huis Vol seizoen 16. Eerst ontdek je hoe en waar je het zomer 2023 seizoen kunt kijken.

Een huis vol kijken

Een huis vol is al ruim tien jaar te zien op de Nederlandse televisie. Met ruim een miljoen kijkers per aflevering is het familieprogramma de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware kijkcijferhit. Daarnaast was de vorige zomerreeks een van de meest gestreamde programma’s op NPO Start en Plus. Een huis vol is een productie van Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV. 

Alle seizoenen Een huis vol kijken

Je kunt dit nieuwe seizoen van Een huis vol kijken vanaf maandag 28 augustus 2023 om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. Wist je dat je alle seizoenen kunt terugkijken via NPO Start? Dat kan ook vanuit België (waar eerdere seizoenen op VTM2 werden uitgezonden) of een ander land als je gebruik maakt van een VPN Verbinding. Zet de server op Nederland, voordat je naar de NPO Start site gaat. Het nieuwe seizoen van Een huis vol dat in de zomer 2023 wordt uitgezonden, is al te kijken op NPO Plus.

Familie Nagelkerke

Na een aantal seizoenen van afwezigheid komt de familie Nagelkerke deze zomer terug. Vijf jaar later is de dynamiek compleet veranderd bij de Brabantse bakkersfamilie. Oudste dochter Merel studeert in Amerika en jongste zoon Junior gaat al naar de basisschool. Naast een groot gezin hebben vader Jan en moeder Sofie ook een eigen bakkersimperium. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, want ook de kinderen helpen vaak een handje mee in de bakkerij, de lunchroom of in de chocoladewinkel. 

Familie Blom

Midden in het Groene Hart maken we kennis met de familie Blom. Vader Maarten en moeder Gerdien hebben samen acht kinderen en zijn weekendpleegouders van een tienerdochter. Daarnaast werkt Maarten als pastor bij de internationale kerk en Gerdien wil na haar zwangerschapsverlof weer verder met haar werk als psycholoog. In 2018 heeft de familie tot hun grote verdriet afscheid moeten nemen van hun zesjarige dochtertje en zusje Miriam, maar zij is en blijft voor altijd een belangrijk onderdeel van het gezin. 

Familie Cudogham

De familie Cudogham is ook dit seizoen weer te zien in Een huis vol. De kinderen worden ouder en daarom krijgt moeder Cynthia meer tijd voor zichzelf. Ze gaat na twaalf jaar weer studeren en dit betekent dat er meer verantwoordelijkheid bij vader Iven en de kinderen komt te liggen. Samen maken ze hun strandhuisje in IJmuiden weer klaar voor de zomer. En dit seizoen zien we ook hoe ze hun roots vieren op het jaarlijkse Keti Koti Festival, iets wat Iven en Cynthia heel belangrijk vinden om mee te geven aan hun kinderen. 

Familie Wildeman

In de komende serie maken we ook kennis met de samengestelde familie Wildeman uit Rotterdam. Priscilla is de moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Maar inmiddels is hij al zo lang bij het gezin dat ze zich één grote familie voelen en het liefst krijgen ze er nog een achtste kindje bij. Omdat het leven steeds duurder wordt, is het noodzaak dat het grote gezin bewustere keuzes maakt. Lukas draait nachtdiensten als extra bijverdienste en ook Priscilla wil graag weer aan het werk. 

Foto: KRO-NCRV Stijn Ghijsen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 augustus 2023 /