BinnensteBuiten met Niels Treffers en Geneal Harreman

Nieuw seizoen Binnenstebuiten met nieuwe specialisten chef-kok Geneal Harreman en tuinspecialist Niels Treffers start vanavond – maandag 28 augustus 2023 – om 19.10 uur bij KRO NCRV op NPO2. Binnenstebuiten is al jaren iedere werkdag op tv te zien.

Nieuw seizoen BinnensteBuiten

Nieuw seizoen BinnensteBuiten* gaat weer van start. De kijkers worden getrakteerd op nieuwe afleveringen vol inspiratie voor een lekker groen leven én maken kennis met twee nieuwe gezichten. Naast de vertrouwde experts, wordt het BinnensteBuiten team komend seizoen uitgebreid met chef-kok Geneal Harreman en tuinspecialist Niels Treffers.

Geneal Harreman

Geneal Harreman is vijftien jaar als hij voor het eerst aan de slag gaat in de keuken van een brasserie. Hij krijgt er lol en in en start vervolgens al snel als leerling bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Daar leert hij de fijne kneepjes van het vak en ontdekt hij de veelzijdigheid van plantaardige producten. Zijn passie voor groenten neemt hij mee als hij bij Rijks gaat werken en vervolgens chef wordt bij restaurant De Kas. Geneal Harreman: “Bij De Kas hadden we een eigen stuk land en afhankelijk van de oogst maakten we elke week een nieuw zesgangenmenu op hoog niveau.” Ook in BinnensteBuiten wil hij kijkers met zijn recepten inspireren om vaker voor groene alternatieven te gaan: “Groenten een podium geven is echt mijn doel in de culinaire wereld!”

Niels Treffers

Tuinspecialist Niels Treffers is opgegroeid in het Brabantse Dussen. Als klein jongetje is hij veel met zijn mini-kruiwagentje in de tuin van zijn opa te vinden. Dat hij voor het vak van hovenier kiest is daarom geen verrassing. Tijdens zijn opleiding Manager tuin, park en landschap leert hij alles over planten, bodemverbeteringen, grasvelden en greenkeeping. Zo ontwikkelt hij zich tot een tuinadviseur die de wens van elke tuineigenaar kan omtoveren tot een concreet plan. Een tuin waar mensen zich in kunnen herkennen, met veel contrast en kleur en een grote diversiteit aan vormen en materialen. Dit is hij ook van plan bij BinnensteBuiten. “Minder stenen, meer groen en voor iedereen een tuin op maat om in en van te kunnen genieten”, aldus Niels Treffers.

BinnensteBuiten kijken

BinnensteBuiten is vanaf maandag 28 augustus elke werkdag om 19.10 uur te kijken bij KRO-NCRV op NPO 2. De afleveringen zijn ook te vinden op NPO Plus en NPO Start. Daar kun je ook alle voorgaande seizoenen terugkijken. Met een VPN Verbinding – die je op Nederland zet – is dit ook mogelijk vanuit het buitenland.

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten is al jaren op de Nederlandse televisie te zien. We schreven al eerder over dit duurzame lifestyleprogramma, waar een aantal jaar geleden ook een kookboek* bij is verschenen. Elke werkdag delen experts uit verschillende vakgebieden hun kennis op het gebied van eten, wonen en buiten zijn. Ook online kun je volop inspiratie opdoen via de BinnensteBuiten website. Lees ook: Nieuw seizoen BinnensteBuiten | Anne Wieggers duurzame tuinvrouw.

Foto: KRO-NCRV Stijn Ghijsen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 augustus 2023 /