Pukkelpop 2023 live op tv kijken met deze artiesten in line-up

Pukkelpop 2023 vindt plaats van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus 2023 met weer tal van bekende artiesten in de line-up. Kun je er niet bij zijn dit jaar, maar wil je niets missen? Geen probleem: je kunt Pukkelpop 2023 live volgen en verschillende optredens van artiesten ook op tv kijken. Hier een overzicht.

Pukkelpop 2023 live

Je kunt Pukkelpop* 2023 live volgen via festivalzender Studio Brussel en op tv op Canvas. De hele zomer lang trekken reporters ook naar verschillende festivallocaties. En dankzij VRT MAX hoef je echt niets te missen. Je kunt er alles volgen, wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Of je nu thuis in de zetel zit, ergens met je vrienden rondhangt of languit op het strand ligt, je hebt de festivals altijd dichtbij.

Pukkelpop op Canvas kijken

Je kon op Canvas natuurlijk al kijken naar de hoogtepunten van Rock Werchter, maar ook tijdens Pukkelpop 2023 brengen ze live-uitzendingen op tv vanaf het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens. Zondagavond kun je maar liefst vier uur live genieten van Pukkelpop 2023.

Deze artiesten in line-up

In de line-up van Pukkelpop 2023 zien we niet de minste artiesten die optredens gaan verzorgen op het festival. Wat dacht je van onder andere Billie Eilish, The Killers, Angele, Limp Bizkit, Yungblud, Froukje, Zwangere Guy, Bazart, Compact Disk Dummies. En zo zijn er nog veel meer artiesten, die optredens gaan verzorgen op Pukkelpop dit jaar.

Pukkelpop 2023 op tv

Op Canvas kun je op de volgende momenten kijken naar Pukkelpop 2023:

  • Zaterdag 19 augustus 2023 om 22.00 uur (de aflevering duurt een uurtje)
  • Zondag 20 augustus 2023 om 20.00 uur (deze aflevering duurt maar liefst vier uur)

Wil jij dit festival terugkijken, dan kan dit via VRT MAX. Via een VPN Verbinding, die je op België zet, kun je ook vanuit het buitenland kijken.

Meer festivals op tv

Dit weekend vindt niet alleen Pukkelpop plaats. In Nederland zijn festivalliefhebbers te vinden bij Lowlands. Ook dit festival kun je op tv kijken. Lees er hier meer over: . En natuurlijk is het ook tijd voor de finale van Zomerhit 2023.

Foto: Eva De Roo – Studio Brussel, de festivalzender – © Jef Boes en VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 augustus 2023 /