Samson & Marie: zomershow, cd en meer…

Samson & Marie zitten deze zomer niet stil! Ze zijn iedere weekdag tot en met 25 augustus terug te vinden in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne met de Samson & Marie Zomershow. Daarnaast komt ook de derde cd er aan! En over Marie Verhulst hebben we nog meer goed nieuws. Lees snel verder.

Ontdek hier de leukste Samson & Marie cadeautjes!

Samson & Marie zomershow 2023

In de Samson & Marie zomershow 2023 zien we niet alleen Samson en Marie Verhulst, maar ook de burgemeester (Walter De Donder) en brandweerman Bill (Michiel De Meyer). Beide heren willen heel graag mee op reis en hopen allebei dat zij gekozen worden om mee te mogen. Als dit maar goed afloopt… Samen & Marie hebben namelijk een reis voor drie personen gewonnen naar de Antillen.

Marie Verhulst over zomershow 2023

Voor aanvang aan de show vertelde Marie Verhulst dat ze ontzettend veel zin heeft in de zomershows. “Dat voelt voor mij ook echt een beetje aan als vakantie. Naast de burgemeester, zal Bill de brandweerman er voor de eerste keer bij zijn, dat wordt sowieso een feestje!”

  • Volgend jaar gaan we Marie Verhulst ook zien in de K3 Musical De 3 Biggetjes.
  • Michiel de Meyer speelt mee in telenovelle Lisa.
  • Walter De Donder is één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van De Verraders 2023 in België.

Samson & Marie zomershow Plopsaland De Panne

De Samson & Marie* zomershow 2023 is tot en met 25 augustus elke weekdag te kijken in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. Er zijn telkens twee shows per dag, die inbegrepen zijn in een toegangsticket voor het park. Een compleet overzicht van alle evenementen, openingsuren en -dagen vind je op de website van het park.

CD Samson & Marie 3

Daarnaast is het wachten op de cd Samson & Marie 3. Dit is een wederom een meeslepende mix van bekende klassiekers, volledig omgetoverd naar de nieuwe stijl, gecombineerd met nieuwe nummers (zoals je die ook kent van de voorgaande cd’s*). Je kunt het album alvast pre-saven, in afwachting van de officiële release in november. Bereid je voor op een muzikale reis vol vreugde en nostalgie met Samson & Marie 3.

De Verhulstjes seizoen 5

En voor wie Marie Verhulst graag ziet, hebben we nog meer goed nieuws. Het vijfde seizoen van De Verhulstjes is namelijk aangekondigd.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 augustus 2023 /