Sam Smith live at the Royal Albert Hall kijken

Sam Smith live at the Royal Albert Hall is vandaag – vrijdag 4 augustus – om 23.00 uur te kijken bij de NTR op NPO3. Lees hier meer over het memorabele concert. Het was namelijk de eerste keer in jaren dat Sam Smith weer een show gaf voor een groot publiek.

Sam Smith

Sam Smith is één van de populairste artiesten van dit moment*. De artiest is non-binair en wordt daarom graag aangesproken met die/hen/hun. Ook in Nederland scoort deze entertainer al tien jaar grote hits met onder andere Like I Can, Promises, Dancing with a Stranger en Unholy (die tegen de 200 miljoen Spotify streams heeft; of als je dit leest misschien zelfs wel al meer).

Sam Smith live at the Royal Albert Hall

In oktober 2022 konden de fans genieten van Sam Smith live at the Royal Albert Hall in Londen. Het was de eerste keer in jaren dat de 26-jarige artiest – samen met dansers, een koor en orkest – weer optrad voor een groot publiek. Hun uitzonderlijke zang vult de zaal op een adembenemende manier. Het is een memorabel concert voor veel fans. Dat zelfde hebben de fans ervaren, die hun zagen optreden op 9 mei 2023 toen de GLORIA-tour ook naar Nederland kwam.

Sam Smith concert Royal Albert Hall

Sam Smith wordt in de Royal Albert Hall live begeleid door een orkest van 12 strijkers, een 4-koppige band, drie achtergrondzangers en vier dansers, die allemaal bijdragen aan deze memorabele show. Meer dan een uur zingt de artiest nummers van alle vier hun albums, waaronder Stay With Me, Dancing With A Stranger en I’m Not The Only One en nieuw materiaal van GLORIA*. Bovendien is er een optreden van een heel speciale gast, want popdiva Kim Petras voegt zich bij hun op het podium.

Concert Sam Smith kijken

Wil je dit concert kijken, dan kan dit vrijdag 4 augustus om 23.00 uur op NPO3. Ik ga er vanuit dat je het ook kunt terugkijken via NPO Start en NPO Plus, maar met concerten weet je het nooit zeker. Dat is iedere keer weer anders. Recent konden we al van veel concerten genieten op tv, zoals The Tribute Live in Concert 2023, Guus Meeuwis concert Groots Met Een Zachte G en Concert at SEA 2023: live BLØF. NPO Start vanuit het buitenland kijken, kan met behulp van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet. Je kunt wel eerst even checken of dit concert er daadwerkelijk te vinden is. Ik ga er wel vanuit, want eigenlijk alles van de publieke omroep kun je terugkijken via NPO Plus of NPO Start.

Foto: NTR

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 augustus 2023 /