Jonatan Medart test Google Reviews in The Worst Rated Show

Hoe geloofwaardig zijn Google Reviews? Jonatan Medart trekt eropuit met verborgen camera in The Worst Rated Show. Dit nieuwe programma van Jonatan Medart is nu op GoPlay te kijken. Je vindt daar nu vier afleveringen en iedere donderdag volgt er weer een nieuwe.

The Worst Rated Show

Een uitstapje plannen zonder eerst de Google Reviews te checken? Het zijn er weinigen die dat nog doen. En ook Jonatan Medart kiest zijn cafés, restaurants en hotels aan de hand van het aantal sterren op Google Review. Maar in The Worst Rated Show gaat hij op een andere manier te werk.

Google Reviews getest

Jonatan Medart – die je recent nog zag in de documentaire Follow me – neemt steeds een andere regio onder de loep en gaat opzoek naar de slechtst scorende zaken van Vlaanderen: Is het echt zo slecht als de mensen schrijven en is het eten daadwerkelijk niet te eten, de eigenaar wel degelijk zo onvriendelijk en de kamers echt zo smerig? Of valt het al bij al wel mee? Jonatan Medart gaat op onderzoek en confronteert de eigenaars met de reviews én zijn eigen vaststellingen.

Jonatan Medart: The Worst Rated Show

In de eerste vier afleveringen van The Worst Rated Show trekt Jonatan Medart met zijn verborgen camera naar Hasselt, Brussel, Oostende en Antwerpen. Hij bezoekt onder andere een frituur waar volgens Google Review “wakke frieten en oneetbare hamburgers” geserveerd worden. Maar ook een Hasselts vakantiepark wordt onderworpen aan een grondige inspectie. En ook hier voorspellen de reviews weinig goeds: “Muizen, mieren en totaal verwaarloosde huisjes…”. In Oostende bezoekt Jonatan Medart een indoor minigolf, waar de uitbater absoluut niet blij mee is, en in Brussel loopt de confrontatie met de receptioniste van een hotel ook niet van een leien dakje… 

The Worst Rated Show kijken

The Worst Rated Show: de eerste 4 afleveringen staan nu GoPlay. Elke donderdag volgt er een nieuwe aflevering. Wil je vanuit het buitenland kijken naar GoPlay zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet en ga dan naar de website.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 juni 2023 /