Plakshot seizoen 4 met Roel Maalderink

Plakshot seizoen 4 is inmiddels op tv. Iedere zondag kun je – sinds 21 mei 2023 – genieten van dit satirische programma van Roel Maalderink bij de VPRO op NPO3. Roel Maalderink geeft met straatinterviews, sketches en parodieën zijn scherpe blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot. Iedere zondag om 21.05 uur te zien op NPO3 en YouTube.

Plakshot seizoen 4

Roel Maalderink vertelt over Plakshot seizoen 4: “In dit seizoen ga ik het hebben over voetbalhooligans, de groene missie van Tata Steel en het succes van de BBB. Ook verslaggevers Roland Wankers van Ongeschoren Nederland, showbizzverslaggever Smaaldermans en Knorrespondent-journalist Ernst Rob Bregberg trekken weer het land in.” Na drie succesvolle seizoenen, met hits als de Buurtapp, VPRO Jus met Bas Heijne* en coronaveteranen in 2070, staat nu het vierde seizoen van Plakshot voor de deur dat weer terug naar de zondag verhuist.

Roel Maalderink

Programmamaker, journalist en presentator Roel Maalderink is bekend geworden met zijn satirische serie Voxpop voor het AD. Daarnaast presenteerde hij De Speld Podcast voor de satirische website De Speld*. De Volkskrant noemde Plakshot van ‘een consequent hoog niveau’, het Parool omschreef het als ‘messcherp’.

Plakshot kijken

Plakshot is een coproductie van Human Factor en VPRO en is sinds zondag 21 mei wekelijks om 21.05 uur te zien op NPO 3 en YouTube. Je kunt Plakshot terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Hier vind je ook alle afleveringen uit de voorgaande seizoenen. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga dan naar NPO Start.

Foto: Rosa Quist, VPRO

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 juni 2023 /