Goud Zuid deelnemers Nancy, Lilian, Dionne, Jamie, Gini, Daniella

Goud Zuid deelnemers Nancy Suurhoff, Lilian Dziedzic, Dionne Schulf, Jamie Faber, Gini Faber en Daniella Merringer worden gevolgd tijdens hun luxueuze leven in het chique Amsterdam Oud-Zuid. Deze – volgens Net5 – selfmade vrouwen zouden in november 2022 al te zien zijn in Goud Zuid bij SBS6, maar toen werd de reeks uitgesteld. Sinds woensdag 5 april 2023 kun je Goud Zuid eindelijk kijken; om 22.30 uur bij NET5 en Kijk.nl.

Real Housewives of Amsterdam

Goud Zuid zou eerst in november 2022 worden uitgezonden; net als Real Housewives of Amsterdam. Waarom de reeks dan werd uitgesteld? Volgens Juicechannel zijn de dames die deelnemen aan Goud Zuid ‘saai’. We lazen destijds op Instagram: “De serie is uitgesteld omdat SBS 6 helemaal niet blij is met hoe de serie is geworden. De producent had namelijk vertelt dat er veel zou gebeuren, maar de vrouwen vallen heel erg tegen…” Wat dat betreft, ben ik nu dus wel benieuwd naar de vrouwen uit Goud Zuid. Tja, en saai ben je natuurlijk al snel als je het vergelijkt met de heisa die er rond #RHOAMS ontstond…

Wist je dat er momenteel ook een tweede seizoen van Real Housewives of Amsterdam wordt gedraaid? Volg ons om daar van op de hoogte te blijven: Instagram, Facebook en onze nieuwsbrief.

Goud Zuid

Oud-Zuid, een chique wijk in Amsterdam. Thuisbasis van de rich and famous én de zes vriendinnen die te zien zijn in de nieuwe realityserie Goud Zuid. Ze runnen eigen ondernemingen, maken extravagante tripjes, shoppen voor luxe designergarderobes en hebben altijd champagne binnen handbereik. Wat houdt het in om te leven en te ondernemen in de meest welvarende wijk van Amsterdam? Hoe richten de vriendinnen hun individuele levens in en gaan ze samen om met alledaagse uitdagingen op het gebied van gezin, carrière, vriendschappen en liefdeIs echt alles goud wat er blinkt?

Goud Zuid deelnemers

Personal training in het Vondelpark, shoppen in de P.C. Hooftstraat, boodschappen bij de traiteur en lunchen bij chique restaurants. Oud-Zuid is een unieke biotoop vol dure huizen en appartementen met luxe bolides voor de deur. Een omgeving die zich perfect leent voor de glamoreuze levensstijl van Nancy Suurhoff, Lilian Dziedzic, Dionne Schulf, Jamie Faber, Gini Faber, en Daniella Merringer; de vrouwen samen centraal staan in Goud Zuid. Hieronder stellen we de Goud Zuid deelnemers uitgebreid aan je voor.

Goud Zuid kijken

Goud Zuid is iedere woensdagavond om 22.30 uur te kijken bij NET5. Een uurtje later staat de aflevering vervolgens op Kijk.nl. Wist je dat je ook vanuit het buitenland de video’s op Kijk.nl kunt zien? Zorg voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en start dan met kijken naar Goud Zuid.

Deze dames zie je in Goud Zuid:

Nancy Suurhoff

Nancy Suurhoff wordt door de makers van Goud Zuid omschreven als: ‘Hondenkoningin van Oud-Zuid’. In het persbericht over de deelnemers aan Goud Zuid lezen we: “Ze fokt Pomeranian-hondjes en runt haar eigen trimsalon. Ze is moeder van drie kinderen, waarvan alleen haar 15-jarige dochter nog thuis woont. Nancy Suurhoff neemt geen blad voor de mond en heeft met haar Amsterdamse accent de lachers op haar hand.”

Lilian Dziedzic

Lilian Dziedzic is een goede vriendin van Nancy Suurhoff. In het persbericht over de Goud Zuid vrouwen lezen we dat ze mondzorgkundige is. “Haar stralende witte lach verzorgt ze in de tandartspraktijk die ze runt met haar ex-man. Ze is dol op haar dochter van 14 en zoon van 8 jaar en spendeert veel tijd met hen. De Poolse schone is met haar warme karakter een echte flirt, we volgen haar zoektocht naar de ware in Oud-Zuid.”

Dionne Schulf

Dionne Schulf richtte haar onderneming op toen ze alleenstaande moeder was. Nu is ze eigenaar van een groot internationaal marketingbureau (Friends of the Friends) dat bekend is bij veel BN’ers en influencers. In het persbericht over de Goud Zuid deelnemers staat: “Samen met haar gezin woont zij afwisselend in een appartement in Amsterdam en een mega villa in Rotterdam. Ondanks haar luxueuze leven weet Dionne waar ze vandaan komt en probeert ze balans te vinden tussen haar succesvolle carrière en haar dierbare privéleven.” Dionne Schulf is samen met Edwin van Twist; een ondernemer in de laboratoriumwereld.

Jamie Faber

Jamie Faber is de beste vriendin van Dionne Schulf en geboren en getogen in Oud-Zuid, lezen we in het persbericht over de deelnemers. Ze heeft als doel haar eigen schoenenlabel So Jamie uit te breiden. “Ze woont alleen met haar zoontje en heeft het niet altijd makkelijk gehad. Toch heeft haar verleden haar gemaakt tot wie ze nu is: een sterke en onafhankelijke vrouw met grootse ambities. Maar zijn die te combineren met het single moederschap?” 

Dean Saunders

Nu denk je misschien ‘Jamie Faber’, ken ik die naam niet ergens van? Dat klopt: ze is de ex van zanger Dean Saunders (broer van Ben Saunders, die we in Avastars zagen). Jamie Faber en Dean Saunders hebben een zoon; London die – naar later bleek – onterecht uit huis werd geplaatst. Dean Saunders werd veroordeeld tot mishandeling van Jamie Faber en voor het in brandsteken van de auto van zijn voormalig schoonvader. Zo’n verhaal van een ontspoorde zanger, wat later ook niet zou misstaan in Better than ever.

Gini Faber

Gini Faber is de tweelingzus van Jamie en eveneens een ambitieuze zakenvrouw. In het persbericht over de Goud Zuid deelnemers staat: “Ze is gefocust om dé vastgoedkoningin van Amsterdam te worden. Dat brengt grote risico’s met zich mee, maar daar weet ze goed mee om te gaan. Gini woont in The Valley in Amsterdam-Zuid, het meest iconische pand van de Zuidas.”

Daniella Merringer 

Last but not least: de van oorsprong Amerikaanse Daniella Merringer is al meer dan twee decennia manager bij een groot restaurant in Amsterdam. Het persbericht over de Goud Zuid vrouwen meldt: “Ze wil dolgraag een gezin maar heeft de ware liefde nog niet gevonden. Daarnaast voelt ze zich nog niet de beste versie van zichzelf en deelt ze haar – soms spirituele – zoektocht naar rust, reinheid en regelmaat graag met haar vriendinnen.”

Vrouwen Goud Zuid

Nu heeft Quote ook onderzoek gedaan naar de deelnemers uit Goud Zuid en die komen toch tot andere conclusies dan de producenten. Volgens hen zijn de meeste dames niet heel vermogend en kunnen er bij de term ‘selfmade’ vraagtekens worden gezet. Slechts twee van de dames bezitten ook daadwerkelijk een pand in Oud-Zuid. Lees: Zo vermogend en ‘selfmade’ zijn de vrouwen van Goud Zuid.

Goud Zuid aflevering 1

Jamie Faber probeert haar hoofd boven water te houden na een moeilijk jaar. Haar tweelingzus Gini Faber pakt groot uit bij haar housewarming in het meest iconische pand van Amsterdam. Daniella Merringer heeft wat onzekerheden over haar uiterlijk en overweegt een gevaarlijke operatie. Nancy Suurhoff is verliefd en Lilian Dziedzic flirt er lekker op los, terwijl Dionne Schulf worstelt met haar perfectionisme op een belangrijk event.

Goud Zuid aflevering 2

Nancy Suurhoff en Lilian Dziedzic gaan met hun veeleisende tienerdochters shoppen in de P.C. Hooftstraat. Dionne Schulf organiseert een high tea in haar exclusieve villa, waar Jamie Faber onthult hoe ze na een gewelddadige relatie in een blijf-van-mijn-lijfhuis belandde. De onzekere Daan (Daniella Merringer) wordt tijdens haar bezoek aan een tarotlezeres met haar verleden geconfronteerd. Jamie valt voor de charmes van een knappe Engelsman en dat moet gevierd in een chique cocktailbar.

Goud Zuid aflevering 3

Daan en Gini bezoeken Nancy’s hondentrimsalon waar een teefje op het punt staat te bevallen. Gini gaat op zoek naar een pand om Nancy’s droom te realiseren: een luxe hotel voor pomeriaantjes. Lilian en Daan bezoeken een logopedist om van hun Poolse en Amerikaanse accent af te komen, terwijl Dionne Jamie meeneemt op inspiratiereis naar Parijs. Ze heeft geen idee dat de uitbundige vriendinnen haar in de stad van de liefde willen verrassen.

Goud Zuid aflevering 4

Daan, Gini en Lilian bezoeken de hotspots van Parijs, terwijl Jamie en Dionne inspiratie opdoen met windowshoppen. De vriendschap tussen Lilian en Dionne wordt op de proef gesteld na een aanvaring met een arrogante Franse ober. Op weg naar huis slaat Nancy volledig op tilt als ze via een livestream de bevalling van een dwergkeeshond moet begeleiden. De pasgeboren dwergkeesjes worden in stijl verwelkomd met een puppy shower.

Goud Zuid aflevering 5

Dionne schakelt de hulp in van een life coach om haar perfectionisme te beteugelen. Bij Gini staat het water aan de lippen, als de bouwvergunning voor haar nieuwe pand vertraging oploopt. Jamie en Nancy steken de bewoners van het blijf-van-mijn-lijfhuis een hart onder de riem door ze goodiebags te bezorgen. Lilian viert haar verjaardag op uitbundige wijze en stelt haar vriendinnen de ultieme vraag: zijn hun wensen en dromen in vervulling gegaan?

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 april 2023 /