Politie Landelijke Eenheid in Actie kijken bij RTL4 en Videoland

Politie Landelijke Eenheid in Actie seizoen 2 is sinds maandag 3 april wekelijks om 20.30 uur te kijken bij RTL5 en Videoland. Deze realityserie geeft een unieke kijk in het werk van de specialisten van de politie.

Politie Landelijke Eenheid in Actie

Nationaal en internationaal jagen de mannen en vrouwen van de Politie Landelijke Eenheid op criminele groeperingen, halen ze dealers van de weg en worden alle middelen ingezet om op zoek te gaan naar vermiste personen. De specialisten vertellen in het tv-programma Politie Landelijke Eenheid in Actie hoe ze te werk gaan om te zorgen voor een veilig Nederland.

Vind je dit interessante programma’s, dan hebben we nog een aantal kijktips voor je. We zetten ze op een rijtje.

Speciale eenheiden Belgische Federale Politie

Ben je benieuwd naar hoe de speciale eenheid van de Belgische Federale Politie te werk gaan? Dat zie je in het programma Onder de Radar. Al vijftig jaar werken ze in de schaduw, maar nu doen ze voor het eerst hun verhaal op tv. In de eerste twee afleveringen gaat het om de werving van nieuwe rekruten (die echt loodzware testen moeten doorstaan). Daarna wordt er iedere aflevering een belangrijk onderdeel uit de geschiedenis van DSU besproken, zoals de langste gijzeling in België, maar ook mysterieuze ontvoeringen in de jaren tachtig en negentig.

Lees hier alles over Onder de radar: Speciale eenheden Federale Politie op tv. Deze reeks kun je terugkijken op VRT MAX met een VPN Verbinding (die je op België zet).

Rachel valt binnen

Wie houden Nederland veilig en hoe doen ze dat? Dat zoekt EO-presentator Rachel Rosier uit in de serie Rachel valt binnen, die inmiddels toe is aan seizoen 3. Ze kijk in deze reeks niet alleen mee bij de politie, maar gaat ook naar onderdelen van defensie en het Nederlands Forensisch Instituut.

Lees hier alles over Rachel valt binnen seizoen 2. Deze reeks kun je terugkijken via NPO Start en NPO Plus.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 april 2023 /