Ontvoerd seizoen 8: John van den Heuvel en deze zaken

John van den Heuvel heeft weer vier nieuwe afleveringen van Ontvoerd gemaakt. Seizoen 8 is sinds dinsdag 14 maart wekelijks bij RTL4 te kijken. Daarnaast heeft John van den Heuvel nog een nieuw seizoen van De Jacht op de Mocro Maffia; klik op de naam om daar meer over te ontdekken.

Ontvoerd seizoen 8

In Ontvoerd seizoen 8 schakelen vier vaders met elk een schrijnend en hartverscheurend verhaal de hulp in van John van den Heuvel* en zijn team. Ze reizen onder meer af naar Zweden, Colombia en Polen om samen met observanten en de lokale autoriteiten de kinderen te lokaliseren en zo hopelijk te herenigen met hun vader. Lukt het John ongezien informatie te verzamelen en de vaders na jaren weer met hun kinderen te herenigen?

Zweden

Ivan lijkt alles goed voor elkaar te hebben: een goede baan, een lieve vrouw uit Zweden en een dochtertje van drie jaar oud. Tot er op een avond door de politie wordt aangebeld bij het gezin en Ivans vriendin en dochter door hen worden meegenomen. De Zweedse Jessica heeft hem namelijk beticht van huiselijk geweldig. Niet veel later blijkt dat zijn vriendin hun dochtertje ontvoerd heeft naar Zweden.

Oostenrijk

John ontvangt een oproep van de wanhopige vader Gijs. Zijn kind verblijft al jaren in het buitenland en elk contact met hem wordt gefrustreerd door zijn ex. Al acht jaar heeft Gijs zijn zoon Sebastijaan niet gezien. Zijn ex – en daarmee zijn kind – lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Maar als de vader denkt haar gevonden te hebben, besluit John met zijn team het kind te gaan zoeken.

Colombia

Vader Olaf is zijn zoon Maxi(m) kwijt, hoogstens kan hij videobellen met zijn eigen kind. De jongen mist zijn school, vriendjes en vader hier in Nederland. De locatie van Maxi(m)? Colombia.

Polen

De vier kinderen van Kawa verblijven na een eerdere ontvoering door hun moeder eindelijk weer bij hem in Zwolle. Tot de moeder in januari 2023 opnieuw toeslaat. Ze ontvoert de kinderen voor een tweede keer naar Polen. Nederland vraagt Polen om uitlevering van de moeder en teruggeleiding van de kinderen, maar er gebeurt niets. Daarom reist John met Kawa naar Polen af.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2023 /