Huis Gemaakt seizoen 3 inschrijven: Aalst, Antwerpen en Hasselt

Huis Gemaakt seizoen 3 komt eraan! Wil je je voor het nieuwe Huis Gemaakt seizoen inschrijven? Dat kan nu! Je kunt nu zelfs al vooraf kennismaken met de leegstaande plannen. Huis Gemaakt seizoen 3 heeft panden in Aalst, Antwerpen en Hasselt. Ontdekt er hier alvast meer over.

Huis Gemaakt seizoen 3

Huis Gemaakt seizoen 3 gaat met een verrassende twist van start. De koppels die het verbouwavontuur starten, zullen dat namelijk niet meer doen in onbekende leegstaande panden. Voor het eerst in de Huis Gemaakt-geschiedenis kunnen kandidaat-verbouwers vooraf al kennismaken met de te verbouwen woningen – die deze keer gelegen zijn in Aalst, Antwerpen en Hasselt – en zich inschrijven voor een pand naar keuze.

Inschrijven Huis Gemaakt seizoen 3

Dina Tersago lanceert daarom een oproep naar alle jonge koppels die van aanpakken weten en dromen van een eigen huis dat ze nooit moeten afbetalen. De presentatrice zegt: “Huis Gemaakt komt terug… en hoe! Deze keer mag iedereen onze panden komen ontdekken tijdens de openhuizendagen. Hou je vast… We hebben een pand in Aalst, een tweede ligt in Antwerpen en nog eentje in Hasselt. Ben je jong en wil je wat? Schrijf je dan snel in via vtm.be, word stapelverliefd en wie weet win je wel de grootste prijs ever: een eigen huis.

Hier lees je meer over Huis Gemaakt seizoen 2 en Huis Gemaakt seizoen 1.

Aalst

Vlakbij de indrukwekkende watertoren ligt dit statige rijhuis. De sierlijke mozaïekvloer, de bombastische schouwen en de vier ruime slaapkamers verhullen een rijk verleden. Dit prachtige huis werd jaren verwaarloosd en verloor zijn charme. Vandaag doet enkel de aanwezige kerstversiering nog vermoeden dat dit ooit een warme thuis was. Deze 217 m² leegstand verdient dringend wat zorg en liefde.

Antwerpen

In het zuiden van Antwerpen staat dit adembenemende herenhuis uit 1927. De indrukwekkende inkomhal, de ruime woonkamer en de originele elementen waren ooit het decor waar een welgesteld cliënteel haar bontjas kwam kopen. Bijna honderd jaar lang was dit huis met zijn vijf kamers in handen van dezelfde familie. Sinds een jaar wordt er niet meer geleefd en lijkt het zijn laatste adem uit te blazen. Tijd om daar verandering in te brengen.

Hasselt

In Hasselt staat de schattige fifties villa, ’t Hofje. De tuin, die ooit de grote trots van het pand en de eigenaar was, is vandaag één grote wildernis. De vervallen veranda was lang geleden een prachtige orangerie. In ’t Hofje heeft de tijd letterlijk stil gestaan… en dit al vijf jaar lang. De woning snakt dus naar een sympathiek koppel dat ze nieuw leven komt inblazen. 

Huis Gemaakt 2023 koppels

Wie het avontuur nu al voelt kriebelen en de woningen zelf wil ontdekken is meer dan welkom om zich in te schrijven op de openhuizendagen in de verschillende steden. Dat kan op vtm.be. Na de kijkdagen zullen de koppels gekozen worden die het grote verbouwavontuur mogen starten. Wanneer het nieuwe seizoen van Huis Gemaakt te zien is bij VTM, wordt later bekendgemaakt. Blijf ons volgen via onderstaande social media en mis het niet.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 januari 2023 /