Alles voor de bruiloft: weddingplanners Nina en Susanna op tv

Het nieuwe programma Alles voor de bruiloft volgt het bijzondere leven van weddingplanners Nina en Susanna. Deze jonge vrouwen organiseren op geheel eigen wijze bruiloften in binnen- en buitenland. Voor de zesdelige serie Alles voor de bruiloft worden Nina en Susanna op de voet gevolgd. De afleveringen waren eerst te kijken op NPO Start, maar vanaf vanavond – woensdag 25 januari – ook op tv om 21.13 uur op NPO3.

Weddingplanners Nina en Susanna

Georganiseerde chaos is het motto van weddingplanners Nina en Susanna. Dit duo kent elkaar al jaren en deelt lief en leed met elkaar. Samen reizen ze door heel Europa om de bruiloften vorm te geven. Working mom Nina samen met haar baby Sam en bohemien Susanna in hun camper.

Alles voor de bruiloft

In Alles voor de bruiloft helpen zij vier koppels met de mooiste dag van hun leven. En elke keer is het een hele uitdaging voor deze vrouwen die er beiden een verschillende werk-privébalans op na houden. In aanloop naar die bruiloften leren we ook de bruidsparen kennen: hoe hebben ze elkaar ontmoet, waarom houden zij van elkaar, hoe ging het aanzoek en wat zijn hun wensen en eisen voor de mooiste dag uit hun leven?

Weddingplanners

Elke bruiloft is uniek en zit vol uitdagingen: van een zoekgeraakte borrel-reservering voor 60 personen, of een zwangere bruid en specifieke dress codes tot aan gecancelde vluchten van de bruiloftsgasten. Hoe brengen weddingplanners Nina en Susanna het ervan af en zijn de bruidsparen tevreden?

Ik ben in ieder geval benieuwd naar dit programma, want bij The Real Housewives of Amsterdam zien we wel dat er bijzondere bruiloften in binnen- en buitenland worden georganiseerd door weddingplanners, maar het echte werk zie we dan niet. En deze serie gaat juist echt over het werk van reddingplanners Nina en Susanna.

Alles voor de bruiloft kijken

Alles voor de bruiloft kon je vanaf woensdag 14 december 2022 al op NPO Start te kijken. Vanaf vanavond – woensdag 25 januari – kun je de afleveringen ook op tv kijken om 21.15 uur bij KRO-NCRV op NPO3. Wil je de serie over het werk van weddingplanners Nina en Susanna vanuit het buitenland kijken, dan kan dit met een VPN Verbinding. Zet de server van je VPN op Nederland en surf dan naar de npostart website.

Foto: Wynona Elise Bakker

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 januari 2023 /