Kinderen voor Kinderen – De Grote Show 2023 op tv (terug) kijken

Kinderen voor Kinderen – De Grote Show 2023 is vandaag – zaterdag 14 januari – om 18.05 uur te kijken bij BNNVARA op NPO Zapp. Dit is de registratie van het Kinderen voor Kinderen Kerstvakantieconcert 2022 en wordt door Jurre Geluk gepresenteerd.

Kinderen voor Kinderen De Grote Show

Eindelijk is het zo ver. Na drie jaar is Kinderen voor Kinderen terug met ‘De Grote Show’. In de Afas-live gaan de kinderen, onder begeleiding van presentator Jurre Geluk, op avontuur langs verschillende werelden: Gi-ga-groen-land, LiLaLiefdesland, Dromenrijk en de Monsterwereld. Welke obstakels moeten ze overwinnen tijdens deze tocht? De kinderen krijgen niet alleen hulp van Jurre, maar ook van oud-koorleden en De Groentjes.

Gi-ga-groen

En de mensen thuis kunnen ook mee op avontuur. Spring van de bank en zing mee met bekende liedjes als Gi-ga-groen, Worden wat je wil en vele andere Kinderen voor Kinderen-klassiekers. Gi-ga-groen is trouwens het 43ste album van Kinderen voor Kinderen; inmiddels is het album goud.

Kerstvakantieconcert 2022 kijken

Op de Facebook-pagina van Kinderen voor Kinderen lezen we dat wat wordt uitgezonden eigenlijk het Kerstvakantieconcert 2022 is. Je kunt het kijken op zaterdag 14 januari om 18.05 uur bij BNNVARA op NPO 3 als Kinderen voor Kinderen – De Grote Show. Je kunt dit concert van Kinderen voor Kinderen ook kijken op NPO Plus en NPO Start. Als je een VPN Verbinding gebruikt, kun je ook buiten Nederland, via de site van NPO Start kijken. Zet de server dan eventjes op Nederland. Je ontdekt dan diverse Kinderen voor Kinderen concerten van voorgaande jaren. Dit schreven we bijvoorbeeld over de muzikale film van vorig jaar.

Foto: Ben Houdijk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 januari 2023 /