Weet Ik Veel seizoen 13 met Beau van Erven Dorens en BN’ers

Weet Ik Veel start vanavond – zaterdag 7 januari – om 20.00 uur aan het dertiende seizoen. Beau van Erven Dorens is weer van de partij als presentator; hij heeft de show vanaf seizoen 8 overgenomen van Linda de Mol. Ontdek er hier meer over.

Weet Ik Veel

Weet ik Veel is een kennisquiz waarin Beau van Erven Dorens wekelijks het vuur aan de schenen legt van drie BN’ers. Zij banen zich een weg door 50 kennisvragen om uiteindelijk een mooi rapportcijfer te krijgen. De studio is gevuld met leergierige studenten die strijden om de knapste kop van de avond te worden. Thuis kun je meespelen met de app om je te meten met de BN’ers en de studenten. Zo kun je ook mooie prijzen winnen!

BN’ers in Weet Ik Veel

Welke BN’ers we gaan zien in Weet Ik Veel seizoen 13? We weten in ieder geval dat radio-presentator Erik de Zwart, actrice Barbara Sloesen en zanger Jeangu Macrooy de eerste kandidaten zijn van dit seizoen. Verder wordt het waarschijnlijk weer een heel gevarieerde club van deelnemers aan Weet Ik Veel. Denk dan aan acteurs en schrijvers tot aan muzikanten, journalisten en presentatoren. Zo zagen we dit tenslotte ook al in de eerdere seizoenen.

Weet Ik Veel kijken

Deze quiz is vanavond – 7 januari – om 20.00 uur te kijken op RTL4. De afleveringen zijn ook terug te kijken bij Videoland. Iets wat mogelijk wel nodig is, want de programmering vanavond is sterk met onder andere The Tribute, Battle of the bands en Wie Is De Mol 2023.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 januari 2023 /