Chantals Pyjama party: spelshow met Chantal Janzen op tv

Trek je leukste pyjama aan en zet de grootste disco hits op want Chantals Pyjama Party staat op het punt van beginnen. Vanaf zaterdag 30 oktober om 20.00 uur is Chantal Janzen op RTL 4 te zien met deze nieuwe spelshow.

Chantals Pyjama Party

Chantal Janzen opent haar deuren en nodigt op de zaterdagavond iedereen uit voor de leukste en gezelligste pyjama party bij RTL 4. Alle aanwezigen, uiteraard gekleed in pyjama, maken via de meest uiteenlopende en hilarische spellen kans op een droomreis. Het doel is het behalen van de finale, waarin uiteindelijk één duo speelt voor een fantastische reis. Maar hoelang die vakantie duurt en wat de bestemming is? Dat is afhankelijk van hoe slim het finalespel gespeeld wordt.

Chantal blijft slapen

Chantal Janzen heeft sowieso iets met het thema ‘slapen’. Ze maakte van oktober 2014 tot en met december 2017 het programma Chantal blijft slapen. Ze liep in deze show een dag mee met een bekende Nederlander en bleef uiteindelijk ook bij hem of haar slapen. Door een conflict tussen RTL en Talpa Network is het concept vervolgens aangepast naar Chantals Pyjama Party met bekende Nederlanders. Ze organiseerde toen een slaapfeestje bij bekende Nederlanders. En nu is het format dus omgetoverd tot een spelshow.

Spelshow

Het huis van Chantal bestaat uit vijf kamers en voor iedere kamer wordt gestreden door het publiek, want één kamer staat symbool voor een plek in de halve finale. Chantal weet alles van haar nietsvermoedende party-gasten en overvalt ze met persoonlijke bezittingen of geheime informatie: Van stiekeme snurk-opnamen en hun eigen bed dat ineens in de studio staat, tot hun eigen huisdier, of familieleden die hun naasten iets betaald willen zetten. Er wordt gedanst, gezongen en de meest uiteenlopende spellen worden gespeeld, van hilarisch en uitdagend tot zenuwslopend.

Uiteenlopende opdrachten

Wie zijn bijvoorbeeld de ultieme Party Plakkers en kunnen de meest ingewikkelde slaaphoudingen aannemen in een reusachtig bed van klittenband? Wie valt van negen meter hoogte uiteindelijk in de Super-Vruchten-Bowl? En raden de gasten in een stikdonkere kamer met welke BN’er ze in bed zijn beland? Chantals Pyjama Party is een avond vol hilarische momenten, onverwachte bezoekjes, muziek, dansen en grootse spellen.

Chantals Pyjama Party Live

Naast dit nieuwe televisieprogramma keert volgend jaar (oktober 2022) ook ‘Chantals Pyjama Party Live’ in de Ziggo Dome terug. Na een zeer succesvolle eerste editie van het event in 2019 is Chantal klaar om ook in 2022 de grootste pyjama party van Nederland te geven. Tickets hiervoor gaan vanaf 28 oktober in de verkoop.

Foto: Roger Neve

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 oktober 2021 /