Over Mijn Lijk – de Reünie met deelnemers én familie

Tim Hofman ontmoette in het negende seizoen van Over Mijn Lijk zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. In Over Mijn Lijk – de Reünie kijken we naar hoe het nu met de deelnemers en hun familie gaat. Deze reeks was vanaf vrijdag 14 oktober al te zien bij BNNVARA op NPO Start; je kunt ‘m vanavond en volgende week – woensdag 4 en 11 januari 2023 – om 21.22 uur op NPO1.

Over Mijn Lijk – de Reünie

Patrick, Jip, Kiki, Francis, Roy en Irene lieten in Over Mijn Lijk seizoen 9 zien hoe ze met de gedachte leven dat ze niet lang meer hebben. Ze vertelden over hun dromen en hoe ze ondanks hun ziekte alles uit het leven proberen te halen. In Over Mijn Lijk – de Reünie komen ze (maar ook hun familie) bij elkaar en blikken ze samen met presentator Tim Hofman terug. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? Hoe gaat het op dit moment met hun gezondheid? En hoe kijken ze naar de toekomst?

Deelnemers Over Mijn Lijk seizoen 9

  • Irene (29) verloor kortgeleden haar moeder Patrizia aan de gevolgen van borstkanker. Hoe is deze periode voor Irene geweest? En hoe gaat het met haarzelf? Want laatst kreeg ze slecht nieuws in het ziekenhuis. Helaas is ze na de opnames van de reünie aflevering overleden.
  • Roy (32); hij kreeg een paar maanden geleden te horen officieel uitbehandeld te zijn en nu is de vraag hoe lang zijn tumor stabiel blijft. 
  • Kiki is meer dan een jaar geleden op zestienjarige leeftijd overleden. Ouders Susanne en Maarten en zusje Anouk blikken terug op haar leven en vertellen hoe het nu met hen gaat.
  • Francis (33) haar hersentumor is stabiel, maar haar bloedziekte zorgt steeds vaker voor problemen.
  • Patrick (32) is helaas ook overleden. Zijn vrouw Tibby doet er alles aan dat zoontje Norwin zijn vader herinnert, maar dat valt haar wel zwaarder dan ze dacht. 
  • Jip (29) haar hersentumor is stabiel, wat betekent dat ze voorzichtig naar de toekomst durft te kijken. Haar dochtertje Ava gaat sinds kort naar de basisschool, dus de komende tijd zijn ze gebonden aan één plek.

Foto: BNNVARA / SkyhighTV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 januari 2023 /