The Masked Singer: Oud & Nieuw Special 2022

The Masked Singer: Oud & Nieuw Special is inmiddels een vaste waarde op oudjaarsavond. The Masked Singer 2022 mag er dan net op zitten. Sterker nog: gisteren kon je nog naar de finale kijken. Nu kunnen we alweer vijf verrassende optredens verwachten. Wie zijn de deelnemers aan The Masked Singer: Oud & Nieuw Special 2022 en zitten in de pakken van uurwerk, rendier, sneeuwpop, oliebol en kerstboom.

Oud& Nieuw Special The Masked Singer

The Masked Singer: Oud & Nieuw Special vindt in 2022 voor de derde keer plaats. Ruben Nicolai presenteert de show, zoals gebruikelijk. Het is aan pannelleden Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling om te raden wie uurwerk, rendier, sneeuwpop, oliebol en kerstboom zijn.

Deelnemers Oud & Nieuw Special The Masked Singer

Wie de deelnemers aan The Masked Singer: Oud & Nieuw special 2022 zijn? Nu er de afgelopen weken ontzettend veel bekende Nederlanders zijn ontmaskerd in het reguliere seizoen, ben ik erg benieuwd naar de deelnemers. Want het lijkt me niet dat er dezelfde BN’ers meedoen. 

Zij volgens mij niet…

Voor mij vallen er dan een heleboel potentiële deelnemers af.  We zagen namelijk Miljuschka Witzenhausen, Toine van Peperstraten, Robert van Beckhoven, Ronnie Flex, Bridget Maasland, Loiza Lamers, Gerard Ekdom, Wolter Kroes, Everon Jackson Hooi, Berget Lewis, Birgit Schuurman, Monica Geuze, Lone van Roosendaal, Henry van Loon en winnaar Jeroen van der Boom. En dan waren er nog de optredens voor het goede doel van Olcay Gulsen en Ruud de Wild, Patty Brard, Winston en Renate Gerschtanowitz en tot slot Frank en Demi de Boer. 

Oud & Nieuw special kijken

Wil je de Oud & Nieuw Special van The Masked Singer op oudejaarsavond kijken? Dit kan om 21.45 uur (na de oudejaarsconference van Guido Weijers) op RTL4. Je kunt ‘m natuurlijk ook terug kijken via Videoland.

The Masked Singer in 2023

The Masked Singer in 2023 kijken? Dat kan in ieder geval naar de Vlaamse versie. In het voorjaar van 2023 komt de show terug op tv. We weten inmiddels dat Jens Dendoncker het nieuwe seizoen in Vlaanderen presenteert. Hij krijgt daarbij hulp van speurders als Julie Van den Steen en Andy Peelman. Als we meer weten over dit nieuwe seizoen dan delen we dat natuurlijk via onze social media (zie links hieronder). Eerdere seizoenen van The Masked Singer in België zijn terug te kijken via VTM Go; vanuit Nederland is dat ook mogelijk. Mocht-ie aangeven dat je niet mag kijken vanaf je bestemming zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België kunt zetten.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /