Media Inside met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman (BNNVARA)

Media Inside met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman krijgt een tweede seizoen. In dit programma werpen de presentatoren een scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media van de voorbije week. Vanaf 13 augustus om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.. 

Media Inside

Dag in, dag uit dondert de media-lawine over ons heen. Socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Vanaf 13 augustus kijken Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, samen met twee wisselende gasten, naar de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek in Media Inside.

Gasten tweede seizoen Media Inside

In het tweede seizoen van Media Inside – het eerste was te zien begin januari 2021 – ontvangen ze tal van bekende gasten. Denk aan Özcan Akyol, Lale Gül (van de bestseller: Ik ga leven), Rutger Castricum, Alexander Klöpping en wie weet komt de langverwachte Sven Kockelmann langs. In het nieuwe seizoen komt natuurlijk het Briefje van Marcel aan bod en brengt Marcel een ode aan de talkshowhosts van Nederland.

Ontdek hier wat er in het nieuwe jaar verder op tv komt…

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen

Groenteman en Van Roosmalen leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen tijdens een interview. Een vriendschap ontstond. Nu maken ze voor het eerst samen een tv-programma. “Vele, vele uren heb ik tegenover Marcel gezeten terwijl wij het medianieuws met elkaar doornemen. Het is hoog tijd dat de rest van Nederland daarvan kan meegenieten”, aldus Gijs Groenteman. Daar kan Marcel van Roosmalen alleen maar aan toevoegen: “Start de show!”

Gijs Groenteman is schrijver, bijvoorbeeld van een boek over Ischa Meijer (waar de serie I.M. over is gemaakt). Hij is de zoon van presentatrice Hanneke Groenteman en getrouwd met schrijfster/columniste Aaf Brandt Corstius. Marcel van Roosmalen is ook schrijven en samen met journaliste/columniste Eva Hoeke.

Media Inside is een coproductie van TIN CAN en BNNVARA.

Foto: BNNVARA – Annemieke van der Togt en Anne Timmer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2020 /