Kerst met de familie Gillis – kerstspecial Massa is Kassa

Kerst met de familie Gillis is de eerste kerstspecial van Familie Gillis: Massa is Kassa. Nadat we op kerstavond konden kijken naar Kerst met de familie Meiland, is het op tweede kerstdag tijd voor die andere bekende familie van SBS6. Om 20.30 uur kun je kijken naar Kerst met de familie Gillis.

Kerst met de familie Gillis

Het is de laatste kerst in de villa in Neerpelt. Peter heeft bedacht dat dit onvergetelijk en groots moet worden. Inclusief metershoge nepbomen, verlichting, een sneeuwmachine, een arrenslee en een heuse ijsbaan in de voortuin. Bovendien vindt hij het de hoogste tijd voor een kerstfamilieweekend. Tijdens het bezoek aan de kerstmarkt in Essen krijgt Peter het lumineuze idee om een kerstclip op te nemen met de hele familie.

Heb jij het boek Peter Gillis: Massa is Kassa ook al gelezen?

Kerstspecial familie Gillis kijken

De kerstspecial van de familie Gillis is, net als seizoen 9 van Familie Gillis: Massa is Kassa op Kijk.nl te zien. Vanuit Nederland opent-ie het filmpje meteen. Als je buiten Nederland verblijft, is dit mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Alle eerdere seizoenen van deze realityreeks zijn nog steeds terug te kijken via Kijk.nl. Ook wij schreven over die seizoenen; hier het complete overzicht van de artikelen.

Foto: SBS6 – Friso Keuris

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 december 2022 /