Kerst met de familie Gillis – kerstspecial Massa is Kassa

Kerst met de familie Gillis is de eerste kerstspecial van Familie Gillis: Massa is Kassa. Nadat we op kerstavond konden kijken naar Kerst met de familie Meiland, is het op tweede kerstdag tijd voor die andere bekende familie van SBS6. Om 20.30 uur kun je kijken naar Kerst met de familie Gillis.

Kerst met de familie Gillis

Het is de laatste kerst in de villa in Neerpelt. Peter heeft bedacht dat dit onvergetelijk en groots moet worden. Inclusief metershoge nepbomen, verlichting, een sneeuwmachine, een arrenslee en een heuse ijsbaan in de voortuin. Bovendien vindt hij het de hoogste tijd voor een kerstfamilieweekend. Tijdens het bezoek aan de kerstmarkt in Essen krijgt Peter het lumineuze idee om een kerstclip op te nemen met de hele familie.

Heb jij het boek Peter Gillis: Massa is Kassa ook al gelezen?

Kerstspecial familie Gillis kijken

De kerstspecial van de familie Gillis is, net als seizoen 9 van Familie Gillis: Massa is Kassa op Kijk.nl te zien. Vanuit Nederland opent-ie het filmpje meteen. Als je buiten Nederland verblijft, is dit mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Alle eerdere seizoenen van deze realityreeks zijn nog steeds terug te kijken via Kijk.nl. Ook wij schreven over die seizoenen; hier het complete overzicht van de artikelen.

Foto: SBS6 – Friso Keuris

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 december 2022 /