Nieuw seizoen Een huis vol in kerstvakantie met deze families

Je kunt in de kerstvakantie dagelijks naar een nieuw seizoen kijken van Een huis vol. Het nieuwe seizoen van dit populaire programma start vanavond – zondag 25 december – om 19.05 uur bij KRO-NCRV op NPO1. In dit nieuwe seizoen van Een Huis vol worden de families Buddengruck, Cudogham, Jelies en Zeldenrust gevolgd. Ontdekt er hier alles over.

Een huis vol kerstvakantie 2022

In de tiendelige reeks wordt het dagelijkse leven van vier grote gezinnen gevolgd. Hoe gaan zij om met grote en kleine uitdagingen? Wat bindt hen en hoe zorgen ze voor elkaar? Dit seizoen krijgen kijkers opnieuw een kijkje in het leven van de in Duitsland wonende familie Buddenbruck, de familie Cudogham uit Amsterdam, de Jelies uit Tollebeek en de schippersfamilie Zeldenrust uit Werkendam.

Familie Jelies

Bij de familie Jelies wordt de eerste verjaardag van jongste dochter Johni gevierd, maar er is ook flinke pech voor moeder Janneke. Haar voet is gebroken en dat komt met een groot gezin natuurlijk helemaal niet uit.

Familie Cudogham

In Amsterdam is het reden voor een feestje bij de familie Cudogham. Ze hebben na een lange zoektocht een vakantiehuisje buiten de stad gevonden. En dochter Pixie-Lien gaat voor het eerst naar de middelbare school. Best spannend, ook omdat dit elke dag gepaard gaat met een flinke fietstocht door de drukke hoofdstad.

Familie Zeldenrust

In deze serie brengt de familie Zeldenrust tijd door op hun favoriete plek: het schip van vader Jozua. Ook zien we hoe dochters Jaïra en Jirsa op moeten voor hun zwemdiploma. Een belangrijk moment. Zeker wanneer je de dochter bent van een schipper.

Familie Buddenburck

Bij de Buddenbrucks staat er na vier jaar eindelijk weer een familievakantie op de planning. Daarnaast staat dit seizoen in het teken van verschillende klusprojecten in en rondom het huis en bij een grote familie gaat dit uiteraard gepaard met de nodige stress.

Een huis vol kijken

Een huis vol is al ruim tien jaar te zien op de Nederlandse televisie. Met ruim een miljoen kijkers per aflevering is het familieprogramma de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware kijkcijferhit. Daarnaast was de afgelopen zomerreeks een van de meest gestreamde programma’s op NPO Start en Plus. Een huis vol is een productie van Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV.

Alle seizoenen Een huis vol kijken

Je kunt dit nieuwe seizoen van Een huis vol kijken vanaf zondag 25 december, twee weken lang om 19.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. Wist je dat je alle seizoenen kunt terugkijken via NPO Start? Dat kan ook vanuit België of een ander land als je gebruik maakt van een VPN Verbinding. Zet de server op Nederland, voordat je naar de NPO Start site gaat. Het nieuwe seizoen dat in de kerstvakantie 2022 wordt uitgezonden, is al te zien op NPO Plus.

Foto: KRO-NCRV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 december 2022 /