Kerstspecial The Big Show met Ruben Nicolai

Kerst start bij RTL4 vroeg dit jaar! We kunnen vanavond – zaterdag 17 december – om 20.00 uur kijken naar The Big Show Kerst met Ruben Nicolai. In deze spetterende show zijn er spectaculaire verrassingen voor gasten en het publiek.

The Big Show Met Ruben Nicolai

The Big Show Met Ruben Nicolai is gebaseerd op Michael McIntyre’s Big Show. In dit programma worden gasten en publiek op spectaculaire wijze verrast. Ruben Nicolai is de enthousiaste gastheer in een grandioos theater. Hij verrast het publiek en bekende Nederlanders met een sensationele show vol optredens, grappen en opmerkelijke spelletjes. In deze show krijgen niets wetende bezoekers opeens een plek in de spotlights. 

Kerstspecial The Big Show

De Kerstspecial van The Big Show is wat dat betreft niets anders. Ruben Nicolai ontvangt zijn gasten in een grandioos kersttheater. In de kerstspecial zie je onder meer een live celebrity karaoke met Berget Lewis, denkt de Ster van de Show dat ze naar een voorpremière gaat van de nieuwste kerstfilm en wordt er een levende kersstal gecreëerd met mensen uit het publiek. 

Kerstprogramma’s RTL4

RTL4 start vroeg met de kerstspecials dit jaar. En dit programma is niet de enige. We kunnen op kerstavond traditioneel genieten van All You Need Is Love Kerst en er zijn kerstspecials van I Can See Your Voice, Oh wat een jaar en The Masked Singer. Daarnaast is er met BN’ers weer een LEGO Masters specials opgenomen. En we kunnen tussen de feestdagen kijken naar De tv kijker van het jaar. Als je VlaamsKijken blijft volgen, mis je er niets over. Wil je meer Ruben Nicolai zien tijdens de feestdagen, dan kun je op Videoland bijvoorbeeld ook The Artists Formerly Known As Lama’s kijken.

Je kijkt dit programma op zaterdag 17 december om 20.00 uur bij RTL 4, daarnaast kun je de aflevering terug kijken bij Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 december 2022 /