Diego González-Clark is Prince Charming 2022; dit de deelnemers

Diego González-Clark is Prince Charming 2022 in het derde seizoen. Ontdek in dit artikel alles over de deelnemers aan Prince Charming 2022 (seizoen 3). Wie van de twaalf deelnemers lukt het om het hart van Diego González-Clark te veroveren in Griekenland?

Prince Charming 2022 (seizoen 3)

De romantische datingshow Prince Charming keert in het najaar van 2022 terug bij Videoland met een derde seizoen. Dit keer vindt de zoektocht naar liefde plaats op het Griekse eiland Kreta. Ontmoet in dit artikel Prince Charming 2022 en maak daarna kennis met de deelnemers.

Lees hier meer over Prince Charming seizoen 1 en Prince Charming seizoen 2.

Diego González-Clark

Diego González-Clark is 30 jaar en is na een roerige periode een betere versie van zichzelf geworden. Hij is er klaar voor om alles uit het leven te halen en nieuwe deuren te openen. Van beroep is hij acteur, danser en zanger – hij heeft Music Theatre gestudeerd in Londen en speelt momenteel in de musical Disney’s Aladdin – en hij heeft nog vele ambitieuze plannen voor de toekomst. Naast deze zoektocht naar ware liefde heeft hij al één grote liefde in zijn leven: zijn zoontje Sem.

Prince Charming Diego González-Clark

Prince Charming Diego González-Clark vertelt: “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!” Benieuwd of de deelnemers aan Prince Charming 2022 dat ook zijn…

Deelnemers Prince Charming 2022 (seizoen 3)

Ben je benieuwd wie de Prince Charming seizoen 3 deelnemers zijn? Wie zijn de mannen die het hart van Diego González-Clark willen veroveren? We zetten ze hieronder op een rijtje. Maak kennis met Prince Charming 2022 deelnemers Bart, Cyrano, Davin, Edo, Gürsay, Joep, Joey, Jordie, Leroy, Nick, Rajeen en Theo.

Bart (27)

Bart is de vrolijke noot van de groep. Hij houdt van het goede leven, is creatief en houdt niet van stilzitten. Geen wonder dus dat hij vaak in de sportschool staat om zijn ei kwijt te kunnen. Bart is loyaal en staat altijd voor zijn vrienden klaar, iets wat hij ook belangrijk vindt in een romantische relatie. Betweterige types, daar houdt hij niet van.

Cyrano (32)

Cyrano woont in Almere en werkt als store manager bij een sneakerwinkel. Hij is dan ook een echte sneaker head met meer dan 200 paar sneakers in huis, een collectie die maandelijks wordt aangevuld. Cyrano is snel verliefd, maar dat maakt hem niet minder kieskeurig: te laat komen, vieze schoenen dragen en arrogant zijn, zijn afknappers voor hem.

Davin (35)

Davin is een harde werker en heeft als doel financieel vrij te zijn. Hij heeft onlangs zijn eerste Amsterdamse huis gekocht, dus timmert al flink aan de weg. Hij is meertalig, reislustig en heeft een voorliefde voor Japan. Davin houdt van open communicatie en zoekt dit ook in een partner, goede communicatie is voor hem het aller belangrijkst.

Edo (32)

Edo is zachtaardig en heeft altijd het beste voor met iedereen, maar is ook niet bang om zijn mannetje te staan. Hij is een enorme dierenliefhebber en zijn Franse Bulldog/mopshond mix is momenteel zijn grote liefde. Daarnaast zijn zingen, muziek en het christelijke geloof erg belangrijk voor hem. In een relatie vindt hij intelligentie, humor en zorgzaamheid belangrijk.

Gürsay (25)

Gürsay is heel eerlijk, houdt van humor en is direct  – vooral op zakelijk gebied, maar ook in zijn privéleven. Gürsay is opgevoed met het idee dat je moet werken voor je geld en dat doet hij dan ook met maar liefst drie eigen ondernemingen.  Als de tijd het toelaat, reist hij graag en viert hij vakantie op Ibiza. Zijn ideale partner is iemand die weet waar hijzelf staat in deze maatschappij. 

Joep (31)

Joep is een echte familieman en is heel ondernemend. Hij neemt graag het initiatief om vrienden of familie bij elkaar te brengen door iets leuks te organiseren. Hij is erg muzikaal en speelt saxofoon, klarinet én piano. Daarnaast ontwerpt en schetst hij graag. Zijn ideale man heeft mooie sprekende ogen, maar belangrijker vindt hij het dat iemand niet te veel met zichzelf bezig is.

Joey (31)

Joey is maatschappelijk betrokken. Politiek en duurzaamheid houdt hem bezig: hij draagt graag bij aan een betere samenleving. Toen hij van zijn dorp naar de grote stad Rotterdam verhuisde, bloeide hij helemaal op. Naast het stadsleven houdt hij ook van de natuur, dat biedt hem rust. Joeys ideale partner is iemand met een krachtige uitstraling, iemand die geen grijze muis is.

Jordie (25)

Bij de Utrechtse Jordie staan gezelligheid, zijn sociale leven en hechte vriendenkring op nummer één. Hij kan temperamentvol zijn, maar houdt ook van kalmte en rust. Humor en creativiteit typeren Jordie. In zijn vrije tijd gamet en schildert hij graag. In een partner zoekt hij iemand die hem tegengas kan geven en met hem samen een feestje van het leven wil maken.

Leroy (31)

Leroy runt zijn eigen online marketing agency. Zeg je social media, dan zeg je Leroy. Hij is enthousiast, vrolijk en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Leroy volgt zijn intuïtie, is ambitieus en kan best pittig zijn. Zijn potentiële prins moet daar wel een beetje weerstand tegen kunnen bieden.

Nick (25)

Nick is van de Brabantse gezelligheid, hij is een echte sfeermaker en bijna altijd goedgehumeurd. Kortom: iemand die zeker bij een groep past, zoals de deelnemers aan Prince Charming 2022. Hij gaat een discussie niet uit de weg en overtuigt anderen graag van zijn mening, maar staat ook open voor die van anderen. Zijn droomman heeft een volle haardos en moet van nature lekker ruiken. Maar nog belangrijker, vindt hij maatschappelijke betrokkenheid. 

Rajeen (33)

Rajeen is sociaal, vrolijk en extrovert, niet alleen qua persoonlijkheid maar ook qua stijl. Hij heeft veel in het buitenland gewoond en staat hierdoor open in het leven. Diepgang is voor hem erg belangrijk, zowel met vrienden als met een partner. Hij zit ’s avonds het liefst met een boek of goede documentaire op de bank en als hij toch af en toe een feestje pakt, wordt het nooit te wild.

Theo (34)

Theo uit Arnhem heeft een aanstekelijke lach, veel discipline en kan soms koppig zijn: als hij iets per se wil, dan gebeurt het ook. De 34-jarige Arnhemmer is een echte fit boy die veel sport en gezond eet, maar soms komt zijn nerdy kant naar boven en gaat hij lekkere gamen of Pokémons vangen. In zijn vrije tijd doet hij graag avontuurlijke uitjes, zoals indoor skydiven of kitesurfen. Theo heeft alles op orde en staat vrolijk in het leven. Het enige wat hij nog mist, is een leuke partner. Lutk het Theo om de andere deelnemers voor te blijven en het hart van Prince Charming 2022 te veroveren?

Foto: Jasper Suyk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 december 2022 /