Nieuw seizoen Even tot hier met Van der Laan, Woe en Wiels

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn weer terug op tv met een nieuw seizoen van Even tot hier. Natuurlijk mag daarbij ook de muzikale assistentie van Vlaming Miguel Wiels niet ontbreken. Wist je dat het alweer seizoen 8 is van Even tot hier?

Even tot hier seizoen 8

Niels van der Laan en Jeroen Woe – die je ook kent van hun shows, zoals Pesetas, zijn weer terug met een nieuw seizoen van Even tot hier. Het is zelfs alweer seizoen 8 van de show, die dit jaar nog werd bekroond met een Gouden Televizier-Ring (met ruim zeventig procent van de stemmen). Een jaar eerder kreeg het programma van het AD nog de prijs voor ‘Beste programma dat onterecht nog nooit een prijs heeft gewonnen’.

Even tot hier tijdens WK voetbal

Terwijl de mannen van Oranje aantreden op het WK zullen Niels van der Laan en Jeroen Woe beginnen aan het achtste seizoen van de satirische en muzikale zaterdagavondshow. En natuurlijk zullen ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties niet ontbreken. Niels van der Laan en Jeroen Woe worden hierbij muzikaal ondersteund door Vlaming Miguel Wiels. Die ken je dan weer van zijn successen met onder andere Niels Destadsbader en K3.

Humor tijdens het WK voetbal

Niels van der Laan en Jeroen Woe voorafgaand aan de show in het persbericht van BNNVARA. “Je kunt zonder schuldgevoel naar ons gaan kijken, want wij hebben onze studio voor zover bekend niet laten bouwen door uitgebuite arbeidsmigranten!” De heren gaan het in ieder geval over het WK hebben. Sterker nog aan De Telegraaf melden ze dat ze met een ingenieus blokkenschema werken, waarmee ze zelfs over belangrijke wedstrijden nog wat in de uitzending kunnen zeggen. Als Nederland in de kwartfinale staat, gaan ze zelfs live aldus Niels van der Laan.

Even tot hier seizoen 8 kijken

Wil je seizoen 8 van Even tot hier kijken, dan kan dat vanaf zaterdag 12 november. Het tijdstip wanneer het programma te zien is wisselt door het WK Voetbal. Dat zal de ene keer 21.30 uur zijn, maar het kan ook om 22.30 uur. Of op een ander moment… Niemand weet het precies door het WK Voetbal. Wat we wel zeker weten, is dat je Even tot hier ook kunt kijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je het programma vanuit België (of een ander land) willen kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet voordat je naar de NPO Start site gaat. Op NPO Start staan sowieso de voorgaande zeven seizoenen van Even tot hier.

Makers

Niels van der Laan en Jeroen Woe maken Even tot hier samen met schrijvers Hans Riemens, Peter Capel, Peter Heerschop, Emilio Guzman, Owen Schumacher en Armèn Hakhverdian. Het programma is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Foto: ANP / Robin Utrecht (via persbericht BNNVARA)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 november 2022 /