Helden van Hier: De MUG AZ Sint-Lucas nieuwe afleveringen

Helden van Hier: De MUG AZ Sint-Lucas is sinds dinsdag 18 oktober weer terug op tv met nieuwe afleveringen. Iedere dinsdag om 20.35 uur kun je bij VTM en VTM GO kijken naar Helden van Hier: De MUG vanaf de spoedafdeling van het AZ Sint-Lucas in Gent. Ontdek hier meer over deze nieuwe afleveringen.

Helden van Hier: De MUG

Helden van Hier: De MUG neemt de VTM-kijker weer mee achter de schermen van het AZ Sint-Lucas in Gent: een hartinfarct in de supermarkt, een brommer die overkop gaat, een sportongeval tijdens een voetbalmatch… De adrenaline van artsen, ambulanciers en verplegers tijdens hun levensreddende job is voelbaar tot in de huiskamer. 

Vind je dit interessant: lees dan ook Voorspoed en tegenspoed van een verpleegster op spoed.

Helden van Hier: De MUG AZ Sint-Lucas

Het gaat hier om Helden van Hier: De MUG seizoen 3, die werd opgenomen in het AZ Sint-Lucas in Gent. In het voorjaar van 2022 werden al drie afleveringen uitgezonden. Daar lees je natuurlijk op VlaamsKijken ook alles over: Helden van Hier: De MUG op spoed van AZ Sint-Lucas in Gent. Nu zijn er nieuwe uitzendingen.

Nieuwe afleveringen Helden van Hier

In de eerste aflevering worden de hulpverleners in Helden van Hier: De MUG meteen opgeschrikt door een spannende interventie. Een patiënt met een hartstilstand wordt op een brancard het ziekenhuis binnengebracht. “Je hebt niet de luxe om te wachten of twijfelen”, zegt verpleegkundige Laura. “Op een fractie van een seconde moet je inschatten wat er aan de hand is”, vult spoedarts Nicolas aan.

Heb je ook gekeken naar Nieuw seizoen Helden van Hier: de Kust vanuit Oostende?

Te lage bloedsuikerspiegel

Ondertussen worden spoedarts Philippe en verpleegkundige Fréderic opgeroepen voor een diabetespatiënt met een te lage bloedsuikerspiegel. Haar man is helemaal in paniek, maar de vrouw komt gelukkig snel bij na het toedienen van glucose.

Luisterend oor

Naast hulp verlenen bieden de helden vaak een luisterend oor. “Eén van de mooiste aspecten van onze job is het contact dat je hebt met zoveel mensen”, zegt spoedarts David. “Ik geniet enorm van de kleine gesprekjes om de patiënten beter te leren kennen.”

Helden van Hier: De Mug kijken

Wil je Helden van Hier: De Mug kijken? Dat kan vanaf dinsdag 18 oktober iedere dinsdagavond om 20.35 uur op VTM. De afleveringen zijn daarnaast terug te kijken op VTM Go. Dat geldt zowel voor deze nieuwe afleveringen, als de eerste afleveringen van Helden van Hier: De Mug seizoen 3.

Helden van Hier in Nederland kijken

Het eerste seizoen van Helden van Hier: De MUG is in Nederland terug te kijken op Videoland. Seizoen 1 en 2 van Helden van Hier: De MUG – die opgenomen werd in ZNA Stuivenberg – is ook terug te kijken op VTM Go. Dit is mogelijk vanuit België én Nederland. Krijg je een melding dat je niet vanuit buiten België kunt kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 oktober 2022 /