Bij Ons Op Het Kamp seizoen 3 met deze deelnemers kijken

Bij Ons Op Het Kamp seizoen 3 is vanaf vandaag – donderdag 20 oktober – wekelijks om 20.30 uur bij RTL5 kijken. Daarnaast is het programma ook terug te kijken op Videoland. In België werd het eerste seizoen uitgezonden op Play5. Via GoPlay kun je ‘m nog steeds terug kijken.

Bij Ons Op Het Kamp seizoen 3

Onder de deelnemers van Bij Ons Op Het Kamp seizoen 3 komen we oude bekenden tegen. Denk aan deelnemers als de Eindhovense Liesbeth & Gijs, autoverkoper Tony en Lizette – de jurkenmaakster van het zuiden. Kermisexploitanten Wim & Jose zijn nieuw dit seizoen. We volgen ze op hun laatste route met hun attractie Wimpie’s Prijzenpaleis. Na dit kermisseizoen houden ze het voor gezien, en gaan ze met pensioen. Een emotionele beslissing. Eerder schreven we al over seizoen 1, waarin je bijvoorbeeld kennismaakte met de oma van Mario die 109 kleinkinderen had.

Nieuwe deelnemers Bij Ons Op Het Kamp

Daarnaast maakt het koppel Antonio & Frans hun opwachting als deelnemers van Bij Ons Op Het Kamp seizoen 3. We gaan met ze mee op tournee langs de Spaanse Costa. Ook nieuw zijn Bappie & Marijeta van het kamp in Nieuwerkerk aan de IJssel. De jonge ondernemers runnen een sportschool, een ijszaak en een exclusief taartenbedrijf.

Bij Ons Op Het Kamp kijken

Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober wekelijks om 20:30 uur te kijken bij RTL 5. Daarnaast kunnen Videoland-gebruikers iedere week een aflevering vooruit kijken. Daar staan momenteel dus al twee afleveringen klaar. Of Bij Ons Op Het Kamp seizoen 3 ook in België te zien zal zijn, durf ik nog niet te zeggen. Seizoen 1 kun je via GoPlay terugkijken. Heb je geen Videoland en wil je dit vanuit Nederland doen, dan kun je GoPlay gebruiken samen met een VPN Verbinding die je op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 oktober 2022 /